Iedereen voelt de ‘druk’ van sneller, meer en heftige gevoelens. Het lijkt net of alles wat jaren rustig onderhuids is voortgekabbeld als een vloed naar buiten komt! Het lijkt niet eens zo, het is zo! Aan alles wat in disbalans was/is en wat jij in harmonie wilt hebben, wordt gewerkt en meer dan ooit. We gaan massaal de stroomversnelling in en er wordt om actie gevraagd. Je kunt niet meer tegen de stroom inzwemmen, het is gewoon met de stroom mee zwemmen of je blijft in de modder rollen. Meer keuzes zijn er niet (meer).

Je hartsgevoel is sterker dan ooit en wil zich verbinden met de hernieuwde energieën die ons weer een dimensie hoger brengen of anders gezegd weer dichter bij de bron of de liefde.
Je komt erachter dat elke dag stress, haasten, heftige emoties allemaal creaties zijn die jij hebt gemaakt van de leegte. Je hoofd zit vol gedachtes en er is geen stilte meer te herkennen.

Volgend jaar (2008) staat in het teken van vernieuwing. In feite is het een chaos van gedachten en emoties en je gaat her-ordenen. Wat kun je laten en hoe kun je simpeler leven zonder al teveel stress en met veel vrijheid. Om mee te kunnen draaien in de hogere dimensie sferen zal je geestelijk en lichamelijk een goede verbinding moeten vinden, daarom ben je nu zo hard aan het ‘werk’ en zijn processen heftiger dan ooit of heb je processen gehad die heftiger dan ooit waren. Het kan zijn dat je je door verandering van de energieën in lichaam & geest meer vermoeid voelt, gejaagder en zelf het idee hebt dat je je niet (meer) kunt ontspannen. De cellen in je lichaam moeten even wennen aan de overgang en dit gevoel kan de hele maand december voelbaar zijn. Er zijn zielen die deze overgang al hebben doorlopen, maar veel zielen zitten er middenin en zullen ook heftige confrontaties tegenkomen of een keuze moeten maken waardoor het leven 180 graden draait. Het kan even teveel lijken maar het lucht op als je eenmaal de ruimte hebt om weer te ademen in vrijheid. Een gevoel van rouwen hoort hierbij,laat het gevoel toe. Het kan ook zo zijn dat het proces zich innerlijk afspeelt en dat je van binnen een gevoel hebt van verdriet of wisselende stemmingen, laat dit gewoon toe want dit gevoel verdwijnt vanzelf als je eenmaal door de poort van transformatie bent gegaan.

In ieder geval heb je rijkelijk inzichten verkregen om een grote sprong te gaan maken.
Ben je bereid om echt met je hart te gaan leven en het verleden in het verleden te laten? 
Ben je bereid om liefdevol je zaadjes te gaan planten? Durf je te dromen en je dromen waar te maken vanuit vreugde?
Ben je bereid om nu eens echt te gaan leven en niet meer voor anderen te denken en in te vullen?Als je de moed hebt om los te laten wat je niet meer gelukkig maakt, kies er dan voor om je eigen leven in vreugde te leven.
Hou je eigen proces in de gaten en wandel niet (meer) mee met andermans processen. Met je eigen proces heb je het al druk genoeg. 
Maakt je hart nu een sprongetje dan is deze boodschap voor jou bedoelt. Ga eens lekker zitten en maak je hoofd leeg, goed leeg en probeer de stilte te pakken, dat geeft rust… doe dit elke dag even en je zal zien dat je geest leger raakt. Voel je adem door je lichaam en door daar je aandacht op te richten zal je denken even stil staan. Als je eenmaal de ruimte van leegte hebt bereikt, zijn er geen keuzes meer te maken, dan manifesteer je in liefde. Dat kan echt maar veel mensen zijn dat ‘even’ vergeten. Hou van jezelf, meer dan ooit en gun jezelf die paar minuten om de leegte te vullen met stilte!

Ik wens jou een heel mooi uiteinde en kijk eens even terug naar wat je in 2007 allemaal heb meegemaakt, dat is veel wijsheid in korte tijd.
In 2008 wens ik voor jou heel veel liefde, vreugde en vooral vrede in je eigen hart!
Wees trots op jezelf en hou van jezelf dat zijn twee sleutelwoorden die een magische werking hebben.