De energieën hakken er goed in, heel intens en zó voelbaar.

Niemand kan er onderuit dat het niet voelbaar is.
Zelfs de mensen die niet geloven in energie voelen zich ‘anders’.
Kinderen schijnen er goed mee om te kunnen gaan en blijven in hun energie, wat ouders vaak kan frustreren na een dag hard werken en volop emoties.

De geestelijke (en lichamelijke) gesteldheid is ook het gesprek van de dag.
In de communicatie hoor je vaak: ik voel dit of ik voel dat omdat zelfs een 
praatje bij de bakker heel intens kan zijn of je kan raken.
80% procent is ook echt ziek geweest afgelopen weken of heeft lichamelijke klachten gehad, sommige kampen hier nog mee. Gevoelige mensen hebben klachten in de luchtwegen of keel maar ook het hart zit vol en wil energieën loslaten die niet meer nodig zijn.
Het kan dus zijn dat je een druk op de borst voelt of hartkloppingen ervaart of pijntjes in de hartstreek. Het heeft allemaal te maken met loslaten van “hartzaken”.

Je kunt het gevoel hebben dat je niet vooruit komt en dat de tijd voorbij is gevlogen voor je het wist. Tegelijkertijd ben je bezig met ‘wat wil ik met mijn leven’. Door deze gedachten kun je radicale beslissingen nemen. Je wilt vrij zijn en je wilt die ballast (vanuit het verleden) niet meer vasthouden. Het kan dus zijn dat oeroude gevoelens naar boven komen en dat je jezelf verbaast dat ze er zo weinig toe doen. 
De energie van het verleden is bijna niet meer voelbaar, tenzij je er echt in wilt blijven hangen.

De intentie van de dag, je emoties blijven sterk en krachtig. Het is wel van belang dat je aardse dingen doet om goed in balans te blijven, wandelen, sporten, bewust eten koken. Voel waar je hart blij van wordt en geef het de voeding die het nodig heeft.
De komende weken ga je opruimen, verdriet verwerken en ondertussen zijn er die lachmomentjes die je genoeg energie geven om te verwerken en los te laten. Als je de lachmomentjes geeft en ontvangt, zal het loslaten makkelijker gaan. Delen met elkaar wordt mooier. Zelfs via internet ontstaan leuke vriendschappen. Alles is mogelijk in het delen en samen verwerken en samen lachen.

Er ontstaat ruimte na verwerking, de een is sneller met verwerken en loslaten dan de ander, maar de komende weken ontstaat er ruimte voor creatie voor nieuwe gedachten. Vul deze bewust zo positief mogelijk en liefdevol in. Zet jezelf centraal in je eigen Universum.

Voel wat jij wilt, voel welke kant jij uit wilt en laat je vooral niet tegenhouden door oude gedachtes of gedachtes en meningen van anderen. Jij voelt precies wat jouw hart wil, laat het ademen en in vrijheid de weg kiezen die bij jou past.
De komende weken staat de emotie “frustratie” centraal. Mensen, situaties of zelfs je eigen gedachtes kunnen frustraties geven. Laat het maar gebeuren. De meeste frustraties komen voort door je eigen zelfbeeld, je niet goed genoeg voelen of je steeds willen verdedigen, kortom je geeft teveel energie weg aan negatieve gedachtes.

Hou van jezelf, geef jezelf het beste want als je stralend door het leven gaan wilt gaan, dan moet je eerst de weg vrij maken om jezelf te omringen met de schoonheid van het leven….We gaan een nieuwe ronde “leven met intentie” in en zet je een stevige basis neer, zowel aards als spiritueel, dan stroomt het leven door je heen in volle glorie, nieuwe kansen bieden zich aan en je missie wordt voelbaar. Er komt zicht in je transformatieproces.
Eindelijk ……

Liefs Annemarie

Note: Als lichamelijke klachten aanhouden moet je de dokter bezoeken, niet alles mag je onder ascentie problemen gooien

© A. Sips – 3 maart 2008