Daar ben ik weer met een nieuwe spirituele boodschap, vanuit de diepe bron zodat we weten waar we nu onderhand aan toe zijn.

Ieder mens merkt wel wat, al is het vaak niet te benoemen.
Bij veel zielen lijkt het of ze in een wervelstorm leven en het één gebeurt na het ander. Hollen, rennen en weer opstaan en hup weer doorgaan. Deze zielen zullen genoeg kansen krijgen om uit deze wervelstorm te komen en uiteindelijk kan men ook de doorgang door. Misschien moet wat worden losgelaten zoals oude vetes, woede vanuit het verleden, gezondheidsproblemen, familiebanden
die de aandacht nodig hebben, ,je huidige relatie die niet meer in balans is of je proces in werksfeer moet worden afgesloten of worden vernieuwd. Kortom, er is heel wat werk aan de winkel voordat je de nieuwe dimensie aankunt. De energieën zijn subtieler en in de nieuwe dimensie werkt de wet van intentie (wat je denkt/voelt is manifesterend)

Anderen (dat zijn de meeste zielen op dit moment ) staan nog voor de poort maar kunnen elk moment hun sprong wagen. Er moet nog iets worden afgemaakt wat bij de oude patronen hoorde voordat ze echt door de poort kunnen. 
Door de Magische bewegingen van de nieuwe energieën lijkt het net of je door een geboortekanaal moet en het lijkt ook echt of alles wordt samengeperst om door dat kleine kanaal te gaan. Net als je denkt dat je het niet meer aankunt, floep je er als het ware doorheen. Net een echte geboorte. 
Je zit als het ware in de tussenfase en daar ben je aan het leren afstemmen en alles af te gooien wat niet meer nodig is. Voel de signalen in je lichaam, die geven precies aan wat je nodig hebt. Durf beslissingen te nemen met je hart en neem je eigen weg die goed voor jou is.
Spanning op de schouders, hoofdpijntjes,moeheid, het niet meer aankunnen of sterke hormonale schommelingen en/of stemmingswisselingen horen bij deze fase. 
Nog even… dan wordt het helder en raak je in balans. Hou vol, de laatste loodjes wegen zwaar, maar het is zo de moeite waard! Vertrouw erop dat wat er nu gebeurt, goed voor jou is en dat jou niets kan overkomen. Angst is niet (meer)nodig, liefde wel. Hou van jezelf, schenk daar bewust aandacht aan! Je gevoel bepaalt wanneer je echt los kunt laten…. Forceer het niet. Heb geduld. Die magische bewegingen lijken heel sterk op weeën alsof er een kindje geboren moet worden….het heeft tijd nodig.

Misschien merk je dat je net bent getransformeerd en sta je net binnen de poort, daar is de rust weer wedergekeerd en het voelt als nieuw en onwennig. Je voelt dat je door de poort van de dimensie heen bent. Je bent in rustiger vaarwater gekomen en je wilt je levenspad pad gaan onderzoeken en misschien wel andere zielen helpen en bijstaan om ook deze wedergeboorte op aarde te doorstaan. 
Je hebt deze wervelstorm al iets eerder mogen meemaken. Je bent niet beter of verder maar je wilt iets doen voor de mensheid en ziet dit als jouw missie op aarde. Het is een gevoel van binnen. De lichtwerkers mogen met pensioen omdat ze de weg hebben geopend en de transformatiewerkers nemen het werk over. Als je de rust ervaart van binnen en je voelt jouw missie, dan ben je een transformatie werker. Een transformatie werker staat nu in zijn/haar kracht, voelt nu een intense rust, heeft energie voor 10 en lacht het leven toe, zonder dat er lichamelijke problemen zijn.

Je ziet, er zijn nu verschillende waarnemingen vanuit het hart en elke fase is goed. Je voelt het van binnen en in droomtijd word je onderwezen.

Ieder mag de tijd nemen om door het nieuwe geboortekanaal te gaan. Beweeg mee met de magische stroom van het leven. Wat een spannende tijd…… heerlijk om dit mee te mogen maken. Het leven op aarde is een geschenk en soms zal er een hardnekkige verpakking om een proces heen zitten, uiteindelijk vind je het (levens) geschenk van onschatbare waarde, daarover de volgende keer meer.

 

©Geschreven door Annemarie Sips- 17 maart 2008