De één beleeft roerige tijden en de ander heeft het erg naar de zin. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om vanuit liefde te gaan leven, lacht het leven je toe en worden angsten steeds minder. Dit gaat in fases en we zijn hier op aarde om te leren hoe we die fases kunnen doorlopen. 

Iedere ziel heeft de overgang naar de hogere frequenties ervaren, sommige zitten nog even vast in het geboortekanaal en dan lijkt het of je letterlijk knel zit met alles. Wil je de ruimte om door te kunnen, creëer ruimte, anders blijf je emotionele knellingen voelen. Blijf je zitten in een relatie die eigenlijk niet goed meer is voor jou of blijf je maar met je gezondheid sukkelen, dan wordt het tijd om echt actie te ondernemen. Is dit wat je werkelijk wilt of wil je eigenlijk anders leven? Aan jou de keus. Als jij de keuze met je hart maakt, zal er ruimte komen, anders blijft de angst je volgen.

Wat is het allerergste wat je zou kunnen overkomen? Niets toch behalve dood gaan.
Daar heb je misschien angst voor. Om je heen word je geconfronteerd met angst, dood en ziekte. Dat het jou aan het nadenken zet, is logisch, al weet je dat elke gedachte jou in de staat van liefde of angst brengt. 
Uiteindelijk is de overgang het enige wat echt vast staat in het leven.
We krijgen door de hogere energieën ook te maken met de basis van leven en dood, dat is het proces voor iedereen op dit moment. 
Ga je leven uit angst of leef je vanuit liefde?
Dit kan ook de tijd zijn dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, deze liefde is een spiegel die zichzelf terug vindt in de ander. Het leven glanst en schittert als nooit tevoren.
Maar misschien ben jij wel degene die nu voelt wat je missie is en wil jij je laten leiden door je hart. Eindelijk is het zover dat we nu echt ons hart kunnen volgen in werk, relatie en alles wat het leven op je pad brengt.

Maak je niet meer al te druk om de dingen die niet met je hart resoneren, laat los wat je niet meer wilt, door er niet meer aan te denken. Verleden heeft inzichten en rijkdommen gebracht en ook door verdriet heb je heel wat levensprocessen kunnen ervaren. Het is nu tijd om als engelen te gaan leven, wat je wilt daar denk je aan en het wordt gemanifesteerd. Een maar, doe het wel goed en geef je bestelling door met hart & ziel want alle twijfels worden mee gemanifesteerd.
Voel het leven in je aderen en leef elke dag met warmte en liefde.

Laat beetje bij beetje de engelenenergie toe en adem deze in en uit. Verblijd je met balans, rust en met jouw eigen dromen. Je bent een engel, weet dat engelen alles doen met hun hart en geven met hun hart. Engelen maken een vreugdedans als ze naar elkaar glimlachen Eerst schep je ruimte door keuzes en balans en dan kun je manifesteren en die ruimte gebruiken om liefdevolle zaadjes te gaan zaaien.

Als je de basis van liefde neemt, krijg je een sterkte emotionele fundering waarop je kunt bouwen.
Je lichaam kan veel gevoeliger gaan reageren. Je kunt last hebben van stralingen in de lucht en ook ademhalingsproblemen kunnen de kop op steken. Niezen, betraande ogen, hooikoorts of allergieën, organen vooral de maag, darmen en nieren kunnen gevoeliger reageren op de stralingen . Dat kunnen symptomen zijn dat je lichaam veel gevoeliger op prikkels van buitenaf gaat reageren. Het beste is om je zenuwstelsel te verlichten door witte suiker en melkproducten te minderen en te werken aan je gedachten die een emotionele stroming in gang zetten. Hoe krachtiger je energiebeheer, hoe beter je lichaam zich (weer) kan herstellen. Geef jezelf geduld en mildheid cadeau.
De engelenprocessen zijn in feite niets minder dan weer leren herafstemmen en verbinden met de bron en de energie van liefde. 
Geestelijke balsem zal de rust en stilte zijn en dan zal ook de helderwetendheid toe nemen.
Daarover de volgende boodschap meer. Ik wens jullie allemaal een zonnig en vreugdevol hart
En dat alle wensen mogen uitkomen, liefs Annemarie

© A. Sips – april 2008