Het is een spannende tijd in het universum en iedere vorm van energie voelt de evolutie.

1 augustus is de zonverduistering(geweest) die weer voor meer opschudding zorgt.
Echt alles wat te maken heeft met lagere energieën komt naar buiten getreden.

Je ziet mensen om je heen worstelen en ook in jou kan de onrust opspelen. Oude angsten, oud zeer laat weer van zich horen en zelfs oude klachten komen weer tevoorschijn. De paniek kan toeslaan. De passie (in je leven) kan (tijdelijk) uitgeblust zijn. Je hebt even geen zin in nieuwe uitdagingen.
Je lichaam is al aardig aan het wennen met betrekking tot de universele energieën, maar de organen moeten nog even wennen. Het kan dus zijn dat je maag, darmen en nieren opspelen en gevoeliger zijn. Dat is van tijdelijk aard. Ook kan het zijn dat je eetpatroon verandert en dat je heel anders wil gaan eten. Het kan lijken of je niet vooruit komt terwijl er toch van alles in en buiten jou gebeurt.

Mannen worden emotioneler en kunnen vrouwen steeds beter voelen en begrijpen. Kinderen daarentegen, begrijpen ouderen steeds minder. Terwijl de volwassenen wel hun voorbeeld zijn. Kinderen zijn naarstig op zoek naar veiligheid en balans. Terwijl veel gezinnen uit elkaar vallen en er nog meer onrust wordt gestookt, zullen kinderen gaan protesteren met dwars gedrag. Ze herinneren nog hoe liefdevol het hart is en die afwijzingen en nare emoties in het gezin kunnen zo voelbaar zijn. Kinderen voelen feilloos de sfeer aan.

Liefde gaat wel centraal staan. Doordat we steeds hoger in frequentie reiken, zal er ook echt liefde voelbaar zijn….De warme momenten worden gekoesterd en geven je energie.
Men zoekt ook elkaar op om weer te verbinden. Er gaan ook steeds met herenigingen plaats vinden die in verleden door communicatie fout gelopen zijn. Men vindt weer verbinding met elkaar! Ook gaan er steeds mee mensen samen op weg door inzicht en bewust worden. Zielsverwanten komen elkaar tegen….ze kunnen met elkaar groeien en bewust worden.
Bedrijven die nu gaan starten zijn bewust gekozen en hebben een missie, ze behoren tot het nieuwe spirituele ondernemen….. gevoel en verstand gaan samen in het bedrijfsleven.
Zo zie je maar dat ook al rommelt het overal, er toch nieuwe wegen worden ingeslagen op alle gebieden.

Het hart wil (weer) verbinden dus het kan zijn dat je echt kunt overlopen van liefde….. je kunt gaan huilen van geluk. In die momenten koester je hoop en vertrouwen en voel je de vreugde van één-zijn. Liefde staat de komende maanden centraal en je zult zien hoe liever je voor jezelf bent, hoe stralender je omgeving wordt. Doordat je steeds bewuster in het leven staat, gaan heel veel mensen spirituele ervaringen krijgen en komen in contact met engelen en overleden personen. Ook die niet geloven krijgen dromen waarin engelen en overledenen zich laten zien en horen. Eindelijk vervalt langzaam de sluier tussen hemel en aarde en herinner je je steeds meer wie je bent op zielsniveau.

Liefs Annemarie

 

© Annemarie Sips – 30 juli 2008