Het kan zijn dat je het op dit moment niet makkelijk hebt. Het kan lijken of alles op je af komt en dat anderen -zelfs de mensen van wie je houdt- je afvallen of kritiek op je hebben.

Je zelfbeeld duikelt naar beneden. Je wil het juist allemaal zo goed doen en steeds word je geconfronteerd met wat je verkeerd doet. Je bent nog steeds emotioneel moe en halverwege de dag vind je het wel weer genoeg geweest. Meestal ligt er dan nog genoeg werk op je te wachten. Het lijkt wel of je tegen je eigen systeem ingaat…. Dat vraagt om vakantie, balans en rust en het tegenovergestelde overkomt jou, meer werk, meer emotionele toestanden en zelfs je vriendschappen staan op springen. Je hebt idee dat alleen jij de kar moet trekken.

Je vraagt je af wat er met je aan het gebeuren is, je herkent jezelf zo niet meer. Zelfs kinderen klagen over vermoeidheid. Je gaat je ook afvragen of er echt wel een evolutie zal zijn of een goddelijk plan zoals men dat mooi noemt. De innerlijke druk is hoger dan ooit!

Het heeft allemaal te maken met de grootste zuivering ooit. Om verder in de evolutie te komen, is er een collectieve zuivering gaande in heel het Universum.
Het Universum is uitgedijd en alles lijkt los van elkaar. Op onze planeet is dit voelbaar, alles is een chaos en waar je ook kijkt, overal zie je verwarring. Bij uitdijen hoort snelheid, vlug, haasten en veel stress, maar we kunnen niet meer verder uitdijen, onze innerlijke motor draait op volle toeren en raakt oververhit.
We moeten dus allemaal de innerlijke motor een standje terug draaien anders knalt het systeem uit elkaar… De rem moet er letterlijk op!

Eenheid krijg je door een te zijn met je innerlijke motor en je eigen motor zo in balans te brengen dat deze niet meer op tilt slaat of oververhit raakt. De klachten die nu veel voorkomen zijn maag en darmklachten, nek, schouder en rugklachten. En niet te vergeten depressies en zelfs de burn-out staan klaar om je anders naar het leven te laten kijken .Door de totale uitputting van lichaam en ziel, kun je niet anders dan rust nemen.

Je bent de komende tijden aangekomen en de komende maanden ga je weer gewicht verliezen, alles wat letterlijk vast heeft gezeten, zuiver je wat ook merkbaar is in je lichaam. Je zal zelfs zien dat je voedsel laat staan wat je eerst zo lekker vond!

Nieuwe prille relaties en ook vriendschappen moeten echt stabiel zijn, anders merk je al gauw scheurtjes. Degenen die de relatieperikelen hebben doorstaan, zullen een betere basis krijgen en dat is merkbaar doordat je op gevoelsniveau elkaar gaat ‘verstaan’. De hype tweelingzielen raakt uit de lucht omdat men inziet dat het gewoon een tijdelijke intense relatie is omdat je die miste bij je eigen relatie of vorige relaties. Je zocht weer eens liefde buiten jezelf! Je wordt nuchterder en je ziet in dat ‘het op 1 lijn liggen met de ander’ met iedereen kan die op jouw frequentie zit.
Er gaan veel vriendschappen stuk maar niet getreurd. Je krijgt er intense nieuwe vriendschappen ervoor terug. Familie omstandigheden worden milder en je krijgt weer zin om familie banden te verstevigen. 
Er gebeurt dus heel veel op energetisch niveau en het is goed. Het is zelfs geweldig en prachtig hoe het leven deze betovering ondergaat. Je leeft intenser dan voorheen, je voelt steeds meer de positieve weg van de evolutie. Grote en kleine inzichten verlichten jouw weg. De engelen staan klaar voor jou, want massaal beleven we deze evolutie. Het kan zijn dat je dromen krijgt over een overleden dierbare. Eindelijk valt de sluier en de snelheid waarmee dat gaat zorgt ervoor dat er massaal enorme veranderingen gaande zijn op alle vlakken.
Het belangrijkste is nu dat we ons één gaan voelen met de Bron , de kracht herinneren die we altijd dragen, Liefde voelen in de hoogste vorm, de engelenintentie, laten we het licht dat we samen zijn en delen, ook samen dragen!

Liefs Annemarie