We starten met een nieuw collectief proces vanaf december 2008. Er zijn zoveel inzichten vergaard, zoveel processen doorlopen dat wij steeds meer gaan herinneren vanuit de bron. We herinneren steeds beter wat we hier doen. We kunnen veel leren op aarde en daarom zal begin januari 2009 het meesterschap proces starten. We zijn beland in de frequentie van eenheid en liefde…het is nu van belang er steeds beter mee om te gaan en liefde te zijn en ernaar te handelen.

Doordat je in het begin van dit proces wat meer ik –gericht zult zijn, kan het zijn dat er nog wat aardse banden(relaties, vriendschappen) gaan sneuvelen en dat je je steeds meer gaat verbinden met de mensen van je eigen frequentie. Door het verbinden met zielen van je eigen frequenties til je elkaar op en help je elkaar door processen heen. Het kan zijn dat je dan offers zult moeten brengen door mensen van wie je houdt los te laten zoals sommigen, die hun tweelingziel tegenkomen en toch weer herinnerd worden aan hun eigen aardse proces dat eerst doorlopen moet worden. Je kunt niet met je tweelingziel samenleven tenzij je alle processen voor onvoorwaardelijk liefhebben hebt doorlopen. Je zult uiteindelijk zien dat je tweelingziel tegenkomen niet meer is dan weer in contact komen met echte liefde vanuit de Bron. Een ‘soultouch’ die je met iedere ziel kunt hebben als je echt leert lief te hebben.

Dat is wat we weer gaan herinneren: onvoorwaardelijke liefde….

Rond december merk je dat je flitsen vanuit het verleden krijgt, zelfs emoties kunt herbeleven. Dat is omdat je hier afstand van mag doen als het proces helemaal is beleefd en dan mag je het afsluiten zodat er nieuwe energie vrijkomt. Daardoor kun je weer een nieuwe weg activeren. Na herinneringen een plaats te hebben gegeven en zelfs processen af te sluiten zal er ook genezing plaats gaan vinden . Energetische wonden gaan genezen en het kan zijn dat je lichaam tijdelijk moe raakt of flink gaat zuiveren (bijv. door een griep, verkoudheid of koorts). Tijd van rust en stilte breekt aan begin januari…… ook zullen er meer zielen deze tijd overgaan. Deze zielen hebben hun aardse meesterschap al bereikt.


Wat kun je collectief verwachten? Van balans tot heftige wegen. Dat komt omdat de maatschappij ook richting het meesterschap gaat (energetisch gezien). De maatschappij, het bedrijfsleven, de regering etc. etc. berusten nu nog op macht, geld en angst en dat moet worden gekeerd. De economie gaat dus een flinke chaos veroorzaken en mensen met macht &geld gaan rare sprongen maken. De chaos ontstaat eerst voordat er weer nieuwe plannen kunnen worden ingevoerd, letterlijk de basis van de financiële markt wordt omgekeerd en moet er ook aan gaan geloven dat alleen de basis vanuit liefde kan overleven. Macht en angst worden door de kracht van de liefde omver geblazen. Dit kan gepaard gaan met hogere kosten, onbalans in het bedrijf, ontslagen door faillissement van het bedrijfsleven. Er komt een grote financiële strop die elke aardse bewoner kan voelen. Tegelijkertijd zal er een nieuwe basis komen die vertrouwen rust. Nieuwe regeringsleden, nieuwe kijk op het bedrijfsleven.

Kortom we gaan glimpen ontvangen van het ultieme geluk dat je steeds dichter bij je hart brengt. Je herinnert je steeds meer waarom je hier bent en je missie is geslaagd als je de uiterlijke chaos niet te diep binnen laat dringen en vertrouwen hebt in het universum. Dit is het Plan, de evolutie,een prachtige tijd om op aarde mee te mogen maken. Heb je zelf lief zoals je nog nooit hebt gedaan, manifesteer je plannen vanuit liefde en de magische betovering begint……. Op naar het ontdekken en herinneren van onvoorwaardelijke liefde.


Hier is nog een klein houvast:

Degenen die jarig zijn op de getallen 1 tot 10 die krijgen een ik-gericht proces.

Leer van jezelf te houden, trek je eigen plan en houd er rekening mee dat je nooit iedereen tevreden kunt houden als je keuzes maakt. Je zult merken dat als je keuzes mag maken, ze alleen vanuit je hart gemaakt kunnen worden

Degenen die jarig zijn op de getallen 11 tot 20 krijgen een gevoelsproces.

Leer te voelen wat je wilt, leef vanuit het gevoel en laat gedachten niet meer je gevoel onderbouwen. Je zult vrij zijn als jij je hart kunt laten spreken.

Degenen die jarig zijn op de getallen 21 tot 30 krijgen een communicatief proces.

Gevoel en ratio moeten in balans door het leven gaan. Je gaat meer spreken vanuit je hart en er meer op letten hoe je iets zegt of brengt.

Degenen die op de 31ste jarig zijn, krijgen een diepgeworteld proces dit jaar.
Je lost een familiepatroon vanuit het verleden op, dat al heel lang loopt.

Diepgewortelde processen worden opgelost en gezuiverd.

Ik wens jullie fijne decemberdagen, veel betovering en magische momenten van liefde en eenheid.
Liefs van Annemarie 

©2008-Annemarie