Er heerst paniek onder de mens en de meeste mensen hebben een onrustig,onstuimig gevoel. De ascentie klachten zijn: knoop in de maag, maag- en darmproblemen en een gevoel van” ik weet het niet meer”. Burn-out, angst en depressieve gevoelens kunnen zich nu echt openbaren. Allerlei kleine klachtjes kun je nu in je lichaam voelen.

Alles staat op de z’n kop en wat er gebeurt, is dat we gaan vasthouden en dat is nu net niet goed. De energie kan niet meer vrijelijk stromen met als gevolg dat je stagnatie en onrust voelt.
De gedachten van de mens zijn negatief, vasthoudend en uit angst gaat men keuzes maken. Je ziet dat dit overal om je heen gebeurd. Zo gaat de wet van oorzaak en gevolg ook collectief te werk. Je ziet een collectieve stagnatie in klein en groot. Geld is het aardse proces waarmee ieder mens te maken krijgt. daarom laat met een groot collectief proces zien, geld = energie.

Er is net geleerd dat als we iets denken en ons hele systeem vibreert, dit manifesterend is. 8 seconden is 5 seconden geworden. Als 5 seconden je hele systeem gelooft dat het waar is dat het leven zwaar, moeilijk en doelloos is, zul je dit ook tegenkomen en de mensen die je aantrekt, zullen precies beamen wat jij voelt. Collectief gezien wordt het een grote hoop negativiteit wat het magnetisme van de aarde beïnvloedt.

In december is het een tijd van berusting. Veel mensen om je heen gaan dood of worden ernstig ziek en je hebt eigenlijk geen zin om echt in feeststemming te zijn. Het naderende 2009 is meer een last dan een opgelucht gevoel. Je voelt dat er nog heel wat staat te gebeuren.
De bewustzijn niveaus liggen ver uit elkaar dus je stuit op veel onbegrip van je naasten en of vrienden en zelfs in de werksfeer is het veel intenser. Dat kan zich ook van binnen in een heftige conflict toestand uiten en je krijgt de drang om weg te gaan…Vluchtgedrag zien we overal. In gedachten heb je misschien al verschillende paden uitgedacht, maar het blijft bij denken.
Stilte zou de oplossing zijn, even die gedachten ver weg…zodat je de ziel weer hoort en je hart weer voelt vibreren. In deze bijzondere tijd op aarde moeten we ook niet alleen inzichten vergaren maar ook liefde in ons hart vanuit de bron delen. Er was toch afgesproken dat jij liefde zou laten stromen zodat in 2012 de koers van het magnetisme positief wordt beïnvloed? Zodat de aarde in koers blijft en niet uit de baan raakt?
20 december 2012 zullen we weten of we massaal een omkering tot stand kunnen brengen!
Dan moeten we nu echt beginnen met onze missie!
Laten we ons weer herinneren dat we op aarde zijn gekomen om het universum te helpen en collectief liefde te verspreiden zodat de aarde in de baan blijft en dat het niet weer zo gebeurt als in Atlantis. De druk van negatieve energieën is nu veel te groot. Laten we massaal liefde verspreiden en haat en woede omzetten in een collectieve stroming van genezing.
Vanuit het engelenrijk, een warm, liefdevol 2009 met veel liefde en genezing vanuit de ziel. Laat de liefde je leven verrijken door je te herinneren dat je een levensbelangrijke missie hebt….


Liefs Annemarie