Barack H. Obama gefeliciteerd. De nieuwe wereldleider die zegt; “Yes We Can”.

Wat prachtig en krachtig verwoord. “Yes We Can”!!!
Bij deze woorden kreeg ik kippenvel en besefte dat hij de wereld wil en gaat veranderen, mits dat wordt toegestaan want wat hij doet is een risico, een gevaar voor eigen leven. Iedereen die de wereld wil veranderen, kan een kogel verwachten. Vroeger legden ze de zieners of wereldverbeteraars op de brandstapel, nu krijgen ze de kogel, dat gaat makkelijker!
Ik hoop het niet want Barack H. Obama staat voor hoop en vertrouwen en wil met zijn zuivere intentie Amerika en de wereld positief veranderen. Er moet ook wat veranderen, dit kan zo niet doorgaan. De planeet die ons leed draagt ,is uitgeput en je ziet ook dat wij, de mensen op die planeet, zonder een voedzame, krachtige basis ziek worden of niet helemaal goed in ons vel zitten. Dat komt omdat je ook collectief verbonden bent met de aarde en de energie, het licht van ons allen.

7 weken heb ik nodig gehad om mijn lichaam wat geraakt was door gifpijlen (van energie) te schonen. Energetische gifpijlen worden naar ieder mens die een missie heeft in liefde afgeschoten. Het heeft een doel, namelijk de liefdesstroom elimineren. In liefde bestaan geen rangen of macht en dus kan liefde niet gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden die met macht te maken hebben. Eerder schreef ik al dat de mensheid op aarde uit twee groepen gaat ontstaan en die eerste gevolgen kun je al zien. Je bent vóór of je bent tegen!

De energiewereld is een prachtige wereld, tenzij energie omgezet wordt in angst en woede. Angst en woede kunnen zover gaan dat je anderen met deze energie besmet. Gifpijlen noem ik het als energie die samen komt wordt afgevuurd op 1 persoon of groep uit haat of woede…. Dat kan met energie. Energie is vormbaar!
Ik ben geraakt zonder dat ik het wist, omdat een paar mensen mij wilde stoppen (met lichtwerk) en hun gifpijlen op mij richtten. Zonder dat je het weet kun je niets en gebeurt het en ik kwam in december op onverklaarbare wijze in het ziekenhuis terecht met een hartslag die erg hoog was. Natuurlijk zoek je het eerst bij jezelf en denk je “stress”. Gelukkig kwam ik erachter omdat een persoon wroeging kreeg en mij vertelde wat er gaande was. Ze waren bewust gifpijlen aan het afschieten omdat hun waarheid was dat ik niet zuiver ben!
Wat vullen we toch graag in en zien een waarheid als DE waarheid. Lieve mensen dat gebeurt niet alleen bij mij, maar ook collectief omdat je de keuze maakt:” ik ben voor of ik ben tegen”.

Je kunt nu vast iemand bedenken waar je gifpijlen (met je gedachten) voor maakt of voor hebt gemaakt, misschien je baas, je ouders of net die ene. Wat we doen is dat we energie in gif omzetten en gif maakt de mensheid dood. Als we zo doorgaan, zijn we onszelf aan het uitroeien. Vandaar die vorige boodschap dat nu wel echt veel mensen ziek worden, de griepepidemie is zelfs dit jaar verdubbeld en met complicaties. We worden ziek door teveel aan energetisch gif en zo worden we één voor één besmet! Door de stralingen van mobiel, magnetrons etc. wordt de energie versterkt en zo zijn we bezig om elkaar ‘energetisch’ te raken.
Je hebt er jezelf ook mee want het universum heeft maar één wet die altijd werkt: de wet van oorzaak en gevolg. The Law of attraction; wat je geeft, krijg je terug. Dus spuug je gif, dan komen die gifpijlen ook naar jou!

Ik roep iedereen op om vanaf nu voor de liefde te kiezen vanuit het eigen hart, vanuit je eigen centrum. Er is collectief zoveel energetisch gif waarmee je besmet kan worden dat we het sneeuwbal effect alleen maar kunnen stoppen door dagelijks met en in liefde te leven. Fier je woede en angsten niet af op een ander want je stuurt ook gif de ether in. Ontdoe je van mensen in je omgeving die besmet zijn, ga niet mee in hun verhaal, hoe zielig het ook is. Ga niet mee in hun woede en laat hun frustratie bij hen. Blijf in reine met je hart, hou van de liefde, laat liefde stromen en daarmee voorkom je dat je zelf wordt ‘besmet’ en dat je meewerkt aan het collectief verspreiden. Ben je het ergens niet mee eens? Vind je die persoon niet aardig? Wil je die persoon stoppen? Niets doen, het universum regelt de wet van oorzaak en gevolg. Stop geen (negatieve) energie in uitleg, discussie of andere energie slurpende dingen. De weg van liefde en licht zal verduisteren door veroordeling uit wrok en kwaad. Al bedoel je het nog zo goed, wijs je een ander persoon af dan verbind jij je met het collectief gif!
Geef die ander je oprechte glimlach en vertrouw en heb geduld dat het universum iedere ziel zijn/haar eigen les laat beleven. Daar hoef jij niet van uit balans te raken… Jij bent voor de liefde en concentreer je op de stroom van liefde! Spreek met je hart en help mee om de liefdesstroom sterker en krachtiger te maken dan ooit! Laat het zien, geef het voorbeeld aan de medemens!! We kunnen de wereld veranderen met een positieve levensstroom………………..YESS WE CAN!!!!

Liefs Annemarie©