Eindelijk is het grote zuiveringsfeest ten einde aan het raken. Wat zijn we op en neer gegaan en wat is er afgelopen maanden veel gebeurd! Ieder mens kan wel een rijtje opnoemen wat hem/haar is overkomen. Ons lichaam kan nu steeds beter het licht(er wordende)lichaam aan en zal zich ook gaan herstellen van afgelopen maanden. De Ascentie klachten gaan ook veranderen. Wat we zien, is dat er enorme veranderingen op allerlei gebieden gaande zijn, er is complete chaos die ook voelbaar is want angst is op dit moment echt bij velen aanwezig. Maar, je kunt zo het licht binnen stappen en dan zal angst je niet meer raken omdat je weet dat je alles zelf in de hand hebt!

De zuiveringsfase gaat collectief over naar de transformatiefase die het licht steeds meer zal verbinden in ieders hart! De sluier wordt dunner en dunner en spirituele ervaringen overkomen elk mens bewust of onbewust! Het is zo mooi om te zien dat in de chaos ook harmonie ontstaat. Er bestaat weer zorgen en liefhebben voor de medemens! Verbindingen die nu tot stand komen zijn gebaseerd op onvoorwaardelijkheid. Door de chaos zal er gereorganiseerd moeten worden en elk lichaam heeft een reset knop die oude patronen in het zuiveringsproces laat, zodat jij weer met een schone lei kan beginnen. Eind februari opent zich energetisch gezien een dimensiepoort waar in we allen kunnen binnentreden als het zuiveringsproces in jou is afgelopen …Deze energetische poort is voelbaar tussen 28 februari en 1 maart voor de zielen die het licht willen gaan betreden….. een nieuwe dimensie die transformeert vanuit liefde.

Je ziet, je hebt de afgelopen maanden niet voor niets gezuiverd en het was niet altijd makkelijk maar het is je gelukt! Je bent nu klaar om het licht in te stappen en vanuit liefde te gaan transformeren! Ga je mee………………?

Nu is het met de evolutie zo dat ook in de transformatiefase processen zitten verborgen. Lichaam & geest zijn nog niet in de onvoorwaardelijke staat en omdat ik al een kijkje heb mogen nemen in deze verrukkelijke lichtervaring mag ik jullie informatie doorgeven over wat je allemaal gaat tegenkomen.

Wat er staat te gebeuren is dat de lessen die je ontvangt, ook vanuit het hart worden ingezet. Liefde stroomt en angst zal je weg blokkeren. Je zal moeten durven loslaten vanuit liefde. Vriendschappen, relaties en alle mogelijke verbindingen die niet vanuit liefde maar vanuit een voorwaarde zijn ontstaan, zullen in de staat van liefde niet meer stand houden.

Ook het tweelingzielen gebeuren lost op aards gezien want in de liefdeswereld is alles één. Je soulmate op aarde is niet meer dan een enorme spirituele klik die je aards gezien ook liefde en warmte brengt. Kost het je pijn en verdriet dan zal de persoon in kwestie die jij als soulmate hebt bestempeld meer een proces in ‘aardse’ liefde zijn want de spirituele zielsverbinding is er al eeuwen en die is voelbaar en explosief . Bij soulmates in zielsverbinding stroomt onvoorwaardelijke liefde en deze zielsverbinding is een gevoel van eenwording! Bij velen lijkt het of het -zeker als men een ‘aardse’relatie heeft- een soulmate is die op hun pad komt. Vaak is de liefde, slecht een projectie en geeft de soulmate op je pad de opening naar transformatie omdat beide harten spiritueel zijn verbonden. Daarmee kun je tot ongekende hoogte komen en komt er een groeispurt tot stand. Dan is het tijd om los te laten, elkaar te bedanken en weer door te gaan in dit aardse leven. Hoe hard het ook klinkt, de les in liefde, de grootste les in liefde is aards gezien ook durven loslaten!

Op werkgebied kan het gaan rommelen, want ook hier geldt dat wat je niet met je hart doet, ook geen stand zal houden en dus zal er vanuit het universum geregeld worden dat je met je passie en liefde aan het werk gaat zodat hier ook weer stroming op gang komt! Op aarde vul je elkaar aan als ieder met zijn/ haar hart werkt en daarom heeft iedereen wel een missie op aarde. 
Je missie gaat duidelijk worden ook op werkgebied en zit je niet op je plaats wat betreft werk zal je zien dat als je vertrouwen houdt, je vanzelf op je plaats terecht komt. Als er op werkgebied vreugde is, dan is dat een sneeuwbal effect. Voor iedereen is een missie op aarde gereserveerd!

Je kan rekening houden met inzicht door dromen. Door met je hart te communiceren met anderen zal alles van hart tot hart worden overgebracht! Je zal steeds meer mensen op je pad tegenkomen die ook kunnen spreken van hart tot hart, liefhebben en van hart tot hart communiceren. Het 6de zintuig opent zich meer en meer en daarmee kun je jezelf maar ook anderen weer tot dienst zijn en help je elkaar! Het is zooó mooi dat je hart beroerd kan worden door een andere ziel die vanuit het hart spreek en handelt. Andersom is het een mooi geschenk aan een andere ziel als je vanuit liefde kunt spreken en geven! Er gaan mooie, spirituele ervaringen op je pad komen die nog meer laten zien dat we niet alleen zijn en wel degelijk worden gesteund door energieën aards of engelenenergie. 
Er zijn ook zielen die toch nog niet zover zijn om in het licht te willen leven en zich thuis voelen in oude gewoontes en liever -onwetend vaak- vanuit angst leven en voorspellen dat de wereld er slechter uit gaat zien, dat we crisis op crisis krijgen en dat zelfs het einde van de mensheid in zicht is. Dat mag iedereen denken. Die liever de slechte kant van de mensheid zien en hun volledige mening willen geven hoe slecht jij of die ander wel niet is. Verbind je niet teveel met deze energieën zodat jij jezelf niet verlaagt. Als het je niet happy maakt en energie kost dan kun je ook kiezen los te laten en je eigen liefdevolle blik er op los te laten. Ieder mag zijn /haar waarheid hebben, maar dat wil niet zeggen dat jij je er mee moet verbinden….. leven in licht is ook lief zijn voor jezelf!

Gezondheidsklachten die we kunnen ervaren in deze heftige transformatie fase zijn snel en heftig zoals acute lichamelijke klachten, onrust en burn-out gevoelens, hormoon en klierklachten, heftige hoofdpijnen en andere pijnlijke plekken, hartkloppingen en hart- en longklachten die onverklaarbaar acuut naar boven komen en waarvan men vaak de oorzaak niet kan vinden. Hyperventilatie en angst gevoelens kunnen extreem oplaaien!
Bij kinderen is het onrust, eczeem of huidklachten maar buikklachten en angstgevoelens doen ook mee. Alle lichamelijke klachten gaan na transformeren allemaal wel weer weg vanuit liefde. Geef je lichaam even de tijd om aan de nieuwe dimensie te wennen. Nagenoeg zijn er geen echte depressieve gevoelens in deze transformatie fase.
Het is een prachtige tijd om iets te beginnen wat vanuit het hart is ontstaan, zoals een relatie, nieuwe werkzaamheden of vriendschappen…… stap in het licht der liefde en stap de transformerende fase in, hoe mooi kan dit zijn! Op naar een nieuw liefdevol Universum. In alles wat leeft en ademt, ontstaat liefde vanuit de bron!

Liefs Annemarie ©