Er komt een transformatie reset aan. Je krijgt eenmaal de kans, als je het licht binnen bent gestapt, te reïncarneren in je eigen lichaam. Je neemt je wijsheid mee in je nieuwe lichaam & geest maar nu als lightbody (lichtlichaam).

Omdat de frequentie door alle zielen die in het licht zijn gegaan zo enorm is geweest, is er een explosie aan licht vrij gekomen. Hetzelfde licht waarin een ziel naar de aarde gaat en geboren wordt. Dat licht kan nu worden gebruikt om te transformeren. Vanaf ongeveer het 26e aardse levensjaar is je lichaam klaar voor de transformatie.

Door de zuivering heb je een zero-point geraakt. Alle aardse stress verdwijnt even en je trekt je terug in je eigen energie. Je bent in jezelf en van daaruit zal de transformatie reset gaan plaatsvinden. Je lichaam & geest zullen binnen 1 à 3 aardse dagen je lichaam hebben gereset en dan kun je in je eigen lichaam weer door op aarde. Maar dan net even anders.
Je zal voor dat de reset plaatsvindt, twee à drie dagen heftig gaan dromen, zelfs nachtmerries kunnen voorkomen. Je verleden komt naar boven en zal zich even laten zien en voelen. Het is net of je leven als een speer voorbij komt en dat mag je allemaal loslaten. Het hoort niet meer bij jouw lightbody!
Door de reset kun je even verward raken, licht in het hoofd en bloedwaardes & hormonen worden helemaal door elkaar heen geschud. Het lichaam kan heftige hoofdpijn klachten geven en de organen kunnen even pruttelen. Het hart zal enorm goed resoneren dus je krijgt geen hartkloppingen of benauwd gevoel op de borst. Tegelijkertijd voel je na de reset extreme rust & balans en je zou willen dat het eeuwig zo zou zijn. Helaas zal dat maar enkele dagen/ weken aanhouden want een lightbody op aarde krijgt ook van buitenaf prikkelingen.

Er zijn namelijk ook zielen op aarde die het licht niet zijn ingestapt en in een totaal andere frequentie vertoeven. De frequenties zijn nu op aarde flink gemengd, ook in de maatschappij dus op je werk, in je familie en in je nabije omgeving. Je krijgt hier uiteindelijk toch mee te maken.
Het kan ook niet anders, zo werkt het universum. Yin en yang houdt elkaar in evenwicht. Dat wil niet zegen dat het ‘slechtere’ mensen zijn, maar geheel anders denkende mensen worden/zijn.

Er zal een verbroedering komen, de lightbodies zullen elkaar (her) vinden. Er gaan hart tot hart verbindingen ontstaan. Die de samenleving weer laten opbloeien. Waar je zo hard aan hebt gewerkt: onvoorwaardelijk liefhebben, zal nu werkelijk voelbaar worden.

Zoals beneden zal het hierboven hetzelfde zijn. Je wordt meer dan ooit bijgestaan door hoge frequenties die de engelenenergie dragen. Je zal tekens op je pad krijgen en je leven zal misschien worden omgegooid dit jaar, maar diep van binnen hou je dat vertrouwen.
Zorg goed voor jezelf deze dagen en houd als het kan de dagen vrij zodat je bewust kunt transformeren. Hiervoor zijn we naar aarde gereisd en we hebben al een mooi doel bereikt. Binnen nu en enkele weken zijn de lightbodies klaar om samen te gaan werken vanuit en in liefde. Onvoorwaardelijke liefde wel te verstaan…eindelijk!

Liefs Annemarie© 2009-21-03