Jemig, wat is er veel beweging gaande van binnen en van buiten. Je wilt dicht bij jezelf blijven en toch voel je die onrust! Je dacht dat je de verwerkingen al doorlopen had en nu borrelt toch het een en ander naar boven. Niets lijkt meer zeker! Welke richting moet je uit? Wat is je doel, je missie?

Om je heen zie je ook chaos en iedereen lijkt midden in het proces te zitten en is met zichzelf bezig. Je wilt antwoorden op je vraag hebben
Het lijkt wel of je totaal je levensrichting kwijt bent, je fundering, je veiligheid, je basis en dan knaagt er ook nog wat vanbinnen wat je niet thuis kunt brengen. Het lijkt wel of je het toch niet goed doet in andermans ogen en veel mensen in je omgeving(incl. jezelf) lijken lange tenen te hebben. Kortom: wat is er gaande?

Je hebt van de liefdesstroom geproefd afgelopen weken. Sommigen heel lang, sommigen in flitsen maar je wist ondanks alles om je heen dat de liefdesstroom eindelijk was aan te raken. Hij is er nog maar daarvoor hoor je stil en in balans te zijn. En dat is wat moeilijker op aards niveau: de liefdesstroom vasthouden. Daarom zijn er nu deze ascentie symptomen:
hooikoorts en spontaan opkomende allergieën betraande ogen, onrust en chaos, ontstekingen en opkomende knobbeltjes, darmklachten en hoofdpijn en migraine. Meestal zijn de symptomen van tijdelijke aard. Je kunt ook heftige dromen en helderziende, paranormale waarnemingen krijgen. Er zijn ook zielen die een enorme bewustzijnssprong meemaken. Deze zielen hebben de liefdesstroom beter vast kunnen houden en behouden hun balans heel goed. In hun bijzijn voel je de passie,vreugde en energie heel sterk!

Het is zo binnen, zo buiten, als jij buiten jou zelf onveiligheid ervaart, chaos en als het lijkt of er geen of minder goede verbindingen zijn met anderen, dan is dat alleen op te lossen door diep in jezelf te gaan voelen. De passie, flow en liefdestroom komen van binnenuit. Door je echt te verbinden met je eigen hart en stroom zal je overlopen van vreugde!

Sommigen projecteren hun passie en liefdesstroom op een ander terwijl ze zichzelf eenzaam en verward voelen. Het geluk zit dan buiten jou en dan ben je afhankelijk van hoe een ander het geluk laat voelen omdat het lijkt of je samen één bent. ‘Ruil’ jij je partner in voor een ander voor je eigen geluk, vraag je dan eens af of dit liefde is….of je in staat bent om echt lief te hebben?

Je hebt pas echt een onvoorwaardelijke verbinding als de liefdesstroom in jou stroomt. Je voelt dan de balans en de flow van het leven. Je stroomt mee op de dag en je moet niets!
Als je één bent met jezelf zal je liefdesrelatie optimaal stromen. Geef het voorbeeld aan de kinderen door naar ze te luisteren met je hart en met volle aandacht.
Ren niet (meer) door het leven heen en laat die chaos in je hoofd nu eens los. Begin nu door niets meer te willen dan alleen balans. Maak een keuze om vanaf nu echt te luisteren naar je hart en de liefdesstroom weer te activeren! Weet je het nog: stel je steeds de vraag “Wat zou liefde doen?”.

Handel vanuit liefde. Doe een ander niet aan wat je zelf ook niet zou willen voelen. Mensen op aarde doen elkaar veel pijn op dit moment. De hardheid neemt toe. Dat is nergens voor nodig. Als je respect toont aan je naaste, krijg je dat ook terug. Begin er eens mee door een ander te prijzen, lief te hebben en zie in dat als jij de liefdesstroom echt wilt vasthouden, je ook anderen ( die je lief hebt of ooit hebt lief hebt gehad) niet afwijst.

Laten we de echte liefde, de liefdesstroom, onze collectieve Bron stromen naar ieders hart. Een gebed opzeggen is een intentie vanuit het diepe zijn. Misschien wordt het tijd om elke dag even je intentie voor een ander uit te spreken. En de ander alle geluk van de wereld te gunnen. Ja, laten we elkaar liefde en geluk gunnen door een liefdevolle glimlach te delen.. We hebben elkaar nodig om de collectieve universele liefdestroom tot een ongekende hoogte te brengen! Laten we het licht samen delen…. :heartbounce:

Liefs Annemarie

© 1 juni 2009 -Annemarie sips