We zien dat de vibratieverhoging heftige emoties naar boven brengt en je leven kan helemaal op z’n kop staan.

Werk, relatie, vanbinnen, alles lijkt onderuit gehaald te worden door deze heftige emoties. Wat is het heftig voor velen en tegelijkertijd weet je van binnen dat het tijdelijk is.
De meeste zielen zitten in een heftig proces verwikkeld. Het is maar voor even totdat jij je pad hebt gevonden……Je wordt op het juiste spoor gezet!

Het lichaam heeft toch meer moeite met wortelen dan gedacht. Je kunt krampen krijgen in voeten en handen, last van hard geluid en fel licht, rare pijntjes. Hormonaal is het lichaam van slag (vrouwen worden sneller of later of zelfs niet ongesteld) Je humeur kan daarom ook helemaal anders zijn. Je kunt zelfs heel down worden wat dagen aanhoudt. Je kan het warmer of kouder hebben dan normaal. Je slaap- en droompatronen veranderen. Je lichaam heeft meer slaap nodig dan anders.Je droomt heel heftig.
Ouderen kampen met zenuwpijnen en evenwichtsstoornissen. Je kunt ook veel last hebben van migraineachtige hoofdpijntjes. Frappant is wel dat hart en longen deze vibratieverhoging heel goed overleven en daarom ervaart niemand als ascentieklacht iets met hart en longen.

Er zijn momenteel veel conflicten vooral in familie- of in relatiesfeer. Dit komt omdat eeuwenoude familiepatronen ook wegvallen. Vooral die patronen die gebaseerd zijn op angsten. Alles wordt nu anders en degenen die nu tegen die conflicten aanlopen in familiesfeer, weten dat zij degenen zijn die juist die verandering gaan doorvoeren. Ook hoe je tegen liefde aankijkt in relatiesfeer is wat je gezien en geleerd hebt.

Liefde werkt vanuit het hart en het hart is verbonden met het hoogste goed. “Wat zou liefde doen?” Handel vanuit liefde, spreek over de liefde en denk vanuit liefde. Elke gedachte, elk woord dat je uitspreekt geeft creatie en is scheppend. Vooral nu moeten we echt denkpatronen gaan omgooien.

Je bent een uniek wezen, goed genoeg voor deze wereld en je bent lief, zorgzaam en aardig net als je medereizigers. Omdat je nog niet volledig geleerd hebt liefde te zijn kom je dit ook op je weg tegen.
Wil je een weg vol liefde? Wil je gelukkig zijn? Weet dat je buitenwereld zich volledig aanpast op jouw creatie vanbinnen.
Los de innerlijke conflicten op door jezelf in ogen van liefde te bekijken en weet dat het vuurtje aangewakkerd kan worden.
Wil je minder aardse problemen? Creëer een beeld dat je het al hebt, voor je ziet…… En val niet meer terug in oude gedachten die negatief zijn.

Het universum geeft ons onvoorwaardelijk wat we uitzenden,weet je nog. Voed de liefde in jou!
Je bent hier gekomen met een doel en collectief is dat doel dat we de aarde naar een hogere vibratie willen brengen. Gelijkertijd wilde jij leren om onvoorwaardelijk lief te hebben, de tijd is gekomen dat je nu al je geleerde lessen mag gaan uitvoeren.

Zie het als vitamines, samen werken zij goed en al zijn ze allemaal anders, samen bereiken ze een goede combinatie die weer doorstroming geeft. Geef je medereiziger een hand en neem samen de hobbels op de paden…..neem het pad der liefde!
Liefs Annemarie

©12 juli 2009