Even zal het rustig zijn en de emoties zijn even gaan liggen. Dat komt omdat door de maan en zonsverduistering eenheidsgevoel is ontstaan in het Universum en daar pikken wij aardbewoners ook wat van mee. Je zal je even wat meer terugtrekken als het nodig is en ook weer nieuwe vriendschappen toelaten. Je zal topdagen kunnen ervaren maar ook wat eenzame dagen. Het wisselt zich een beetje af. Tijdens de vakantieperiode is men ook op zoek naar rust en dat zorgt altijd voor wat ontspanning. Deze rustperiode is ook nodig om je wat op te laden.

De klachten zijn uiteenlopend, allergie, keelpijn en opkomende ontstekingen zie je nu het meeste. Kijk waar de ontstekingen zijn en zoek de metafysische kant op (de kern achter de pijn).
Het communicatievlak gaat verder open staan. Dat hebben we nodig om hartsverbindingen te maken. Om eenheid te krijgen moeten we ook liefdevol gaan communiceren.

Denk nu niet dat je met iedereen hartsverbindingen moet maken, dat kan niet meer. Er zijn teveel frequenties nu en het kan zijn dat je ook echt los moet laten. Het kan zelfs zijn dat je familiebanden –tijdelijk- losser moet maken. Resoneren de energieën tijdelijk niet, laat het gaan!

Verbind je met je eigen hartfrequenties, het is maar tijdelijk! Anders gaat het je teveel energie kosten en kun jij je eigen hartfrequentie niet meer volgen. Ieder heeft zijn/haar eigen tempo. Ook al kan die ander dat nog niet voelen of zien, soms moet je die stap nemen. Niet getreurd, uiteindelijk komen we allemaal weer op dezelfde weg terecht. Alle zijweggetjes voegen zich weer tot een hoofdweg!
Deze periode zal tot half september aanhouden. Alles kan vlak aanvoelen terwijl je toch intens het leven beleeft! Net of die heftige prikkels even minder zijn en dat je onder de knie gaat krijgen hoe jouw energie werkt.

Liefde op alle vlakken wordt belangrijker dan ooit. Alle ‘zuivere’ liefdesverbindingen zullen enorm stromen en samen zal je tot ongekende hoogtes komen. Let wel aardse verliefdheden mogen niet verward worden met zielsliefde, echte zielsliefde zal nooit –als je al een levenspartner hebt- seksuele aantrekkingskracht hebben. Blijf eerlijk naar je eigen hart luisteren. Als je met je levenspartner een uniek verbond hebt, kun je wel zielsliefde op aards niveau ervaren.

Er zijn zielen die bewust in liefde leven en een unieke spirituele en aardse relatie hebben/krijgen. Gelijke trekt het gelijke aan… als je eenheid in jezelf hebt gevonden zal je deze terugzien in je levenspartner.

Half september zal er een heftige periode aanbreken waarin meer natuurrampen ontstaan, (griep)epidemieën en heftige problemen Vergeet ook niet dat het elektromagnetisch veld mee verandert en dat dat steeds meer technische storingen kan geven, zo ook met vliegtuigen.

De natuur is ook bezig met transformatie. Het gehele Universum dus ook onze planeet is bezig met transformatie en vernieuwing. Het lijkt wel of geweld erger wordt en daar zal iedereen ook mee te maken krijgen in nabije omgeving. Waar liefde sterker wordt zal ook geweld sterker worden.

Toch, je hebt geleerd in je kracht te blijven en liefdevol ten opzichte van het proces. Blijf vertrouwen houden en zend dit ook uit. Het is nu belangrijker dan ooit dat hartsverbindingen de liefde samen laten stromen. Laten we het licht dat we samen delen, meer laten schitteren dan ooit! Weet dat dit je missie is, herinner het steeds weer. Leef vanuit je hart in liefde en luister naar je innerlijk. Let op de spirituele tekens op je pad.
Spreid je engelenvleugels uit en verspreid engelenstof waar dan ook! Het zal helpen om jou, je omgeving en de aarde mee te transformeren. Verbind je in en met liefde ten alle tijden…..
Liefs Annemarie©