Na de ijsmaan (volle maan 29 op 30 januari) wordt het een tijd van bezinning, overpeinzingen en zal je je nieuwe weg opgaan. Wat je eerder hebt gecreëerd zal op je programma gaan staan, tenzij je wijzingen door gaat voeren. Omdat de frequenties tot ongekende hoogtes gaan leiden heb je meer creërende energie dan voorheen.

Je voelt vanbinnen liefdeskriebels, het verlangen naar verbinden. Liefhebben en samenzijn wordt steeds meer gevoed. Juist omdat je samen een grotere, scheppende creatie kan maken. 
Toeval bestaat niet en de synchroniteit wordt steeds meer zichtbaar. Als je wondertjes op je pad wilt, is het nu de tijd om kordaat te zijn en je eerste stappen van creatie nemen. Tijd om echte keuzes te maken. Door gewoon te voelen wat goed voor jou is. 
Maak je zelf geen keuzes, dan worden de keuzes voor je gemaakt door het universum.

Heerlijk gevoel toch dat je zelf kunt gaan scheppen wat je wilt, dat maakt het leven ook zo mooi. Zeker omdat steeds meer mensen doorhebben dat je niet perse in de modder hoeft te gaan rollen. Lijden in je leven kan plaats maken voor leiden van je eigen leven.

Veel zielen zijn toch nog zoekende en ook zijn er zielen die nog niet in de gaten hebben dat ze hun eigen lichtje kunnen laten schijnen. Daardoor zie je kleine conflictjes in je omgeving, daarom is het nodig dat jij hun eigen kracht laat zien door je eigen grenzen te trekken.

Er gaan apparaten kapot of er komen tijdelijke storingen in netwerken of elektriciteit. De media gaat zelfs doorhebben dat positieve berichten erg welkom zijn bij kijkers en lezers. Men heeft behoefte aan positiviteit, kracht en een fijn gevoel .

Als je een hongerig gevoel hebt dan ben je aan het aarden. De meeste mensen komen wat aan en buikjes dijen wat uit, daarin gaan de nieuwe energieën zich settelen in de chakra’s. Je kunt ook intens zin in iets hebben wat niet goed lijkt. Neem het maar. Als je lichaam erom vraagt dan heb je dat nodig. Ben je eerder wakker dan voorheen, dat heeft ook te maken met dat je lichaam minder lang hoeft op te laden. Je hebt minder slaap nodig. Word je moe wakker dan is je energiebeheer niet in orde.

Je kunt even je evenwicht verliezen, misschien zelfs vallen. Kleine operaties, wondjes of een bezoekje bij de huisarts zijn nu veel voorkomend. 
Dat heeft te maken met dat je wat onbalans ervaart doordat de kosmosenergieën erg hoog en heftig zijn. Echter, het kan even duren eer je lichaam gewend is geraakt aan de hogere vibraties. 
Het is mogelijk zijn dat je een virusje oploopt, verkouden raakt of zelfs door een moe gevoel wordt overmand ondanks dat jij je toch goed in je vel voelt.

Er zijn ook mensen die los gaan laten en zichzelf terug trekken, het minder zien zitten en bij wie het denken het voelen gaat overnemen. Deze mensen gaan psychisch een verkeerde energie gebruiken. Doordat de gevoelsverbinding vanuit het grote geheel wegvalt, heb je het ‘alleen op de wereld gevoel’. 
Het kan je boos maken, frustraties geven en dat kan lichamelijke klachten geven bij de gal,darmen en lever. Zit je in die fase, geef jezelf even de tijd van bezinning en creëer bewust weer verbinding!

De komende tijd zul je zien dat gevoelens over en weer gaan en dat het velen steeds beter lukt weer schoonheid te kunnen zien en ervaren, maar ook andersom dat veel mensen het leven niet meer zien zitten. De kunst is om je missie, je doel te gaan voelen diep vanbinnen en dan gaat het vanbinnen bruisen en zal je energie weer gaan stromen. Het is juist nu de tijd om schoonheid en liefde te verbinden met je hart zodat je hart overstroomt en je angsten plaatsmaken zodat je energie tot ongekende hoogte reikt.

Durf te dromen, maak een gedachte en droom door totdat je de eerste stap kunt verwezenlijken en de stroming van denken, voelen en één zijn creatie bereikt. Dan begint de magie van energie. Je krijgt wat je wilt, precies zoals jij het wilt! Zowel individueel als collectief. Het is aan jou, zaai nu je liefdevolle zaadjes en je oogst zal oogverblindend zijn . 
Voel je spirituele weg die aan je voeten ligt. Samen zijn we op weg naar een prachtige creatie van het universum, jij bent nodig, ja ook jij! 
Liefs Annemarie