Er is veel beweging in de energie, waardoor de energieën elkaar kunnen raken en kunnen botsen. Op collectief gebied maar ook individueel. Kleine tot hooglopende conflicten kunnen deze week en de daaropvolgende weken de toon voeren. Diepe wonden kunnen worden opgerakeld en je kunt echt intens verdrietig worden door andermans woorden of acties. 

Trek het je niet teveel aan want de botsende energieën komen ergens vandaan. 
Zij zoeken hun weg om te verbinden. De versplinterde energieën zullen hun weg gaan vinden door zo een prachtige collectieve verbinding te maken. Je zult zien dat jouw frequentie van de ziel prima aansluiting gaat vinden bij anderen die dezelfde frequentie dragen. Dus in het intense verdriet zul je merken dat er mensen voor jou zijn omdat ze van je houden. Diepe zielsverbindingen raken het innerlijk hart! Het kan dus heel tegenstrijdig voelen. Je kunt enorm geraakt worden door een dierbaar persoon en tegelijkertijd komen er prachtige zielsverbindingen tot stand.

Zoals ik al eerder beschreef, zijn er volop stroomstoringen. Ook dit zal erger kunnen worden doordat de botsende energieën ook in de lucht werkzaam zijn. Op onverklaarbare wijze kunnen ze zo een systeem tijdelijk platleggen. 
Maar tegelijkertijd zul je zien dat die botsingen van ziel tot ziel niet voor niets zijn. De nieuwe wereldcreatie kan niet bouwen op valse energieën. Alles moet dus terug naar de basis om te bouwen vanuit liefde. Dit is een collectieve creatie van het universum. Het gaat de goede kant op gaat zoals wij nu bezig zijn.

Het kan daarom ook zijn dat je besluit om van nu af aan jezelf te zijn en je niet meer in een rol wilt laten duwen. Ook hypocriete energieën wil je niet meer tot je nemen. Je leert meer voelen achter de woorden en je zal zorgen dat de basis voor jezelf steeds zuiverder gaat worden, evenals de basis met je mede mens. Het kan zijn dat je ziel toch nog aan het zuiveren gaat, wat onbewuste prikkels meer bewust maakt. Ben je verdrietig zonder reden of gebeurt er iets kleins en voel je intens verdriet, geef er even aan toe

De psychische klachten zijn moeheid in hoofd, paniekaanvallen,verwarring en niet goed kunnen onthouden. 
De lichamelijke klachten zijn nog steeds verkoudheid en virusjes maar ook darmen en nieren zijn kwetsbaar. Geef je lichaam tijdelijk het eten waar het om vraagt. Zodat je goed kunt aarden.

Deze weken word je je ook bewuster van de energieën die collectief aan de orde zijn. De sluier wordt zo ontzettend dun dat je intuïtie en 6de zintuig echt voelbaar zijn en dat je enorm droomt, aura’s ziet of sferen voelt, bewuster dan ooit.

Zorg dat je je hoofd goed in je lichaam houdt zodat je je focust op jezelf in plaats van buiten jezelf, want dat kan door de botsende energieën verwarring brengen. 
Je merkt dan ook dat je op de opwaartse levensstroom zit en dat je in de collectieve chaos, balans en helderheid kunt houden. Is er chaos in je leven, maak dan keuzes met je hart, je eigen hart wel te verstaan. Weet dan dat dit nodig is om je ziel weer te laten schitteren. 
Laat de magie van liefde de ziel diep doordringen! 
Liefs Annemarie