De hartverbindingen worden steeds sterker. Je zult merken dat als je verbinding maakt dat het heel intensief kan zijn. 

Andersom is dat natuurlijk ook, verbindingen die niet vanuit het hart zijn gemaakt zullen ook heel krachtig verbreken. Je ziet het in relaties, vriendschappen en zelfs op zakelijk gebied. 
Intentie en focus zijn de twee sleutelwoorden die nu heel belangrijk worden.

De kleine conflicten of irritaties maken door de krachtige focus het proces groot. Anderzijds waar je echt in verdriet zou blijven hangen is het nu makkelijker om je focus weer op positief te zetten. 
Als je leert om elke dag het leven lief te hebben zal je het hemelse gevoel van liefde in ademen. Er zullen steeds meer extase momenten in je leven komen als je ik deelt met andere harten zodat er een ‘wij’ gevoel ontstaat. Het enige wat je hoeft te doen is je gedachten niet te geloven maar je hart. 
Dan zal de liefde overwinnen en zegevieren door te gaan delen.

Samen ben je nog krachtiger om als een ster te stralen en elkaar te vertrouwen. Er bestaat een krachtig hart dat wat gestuurd wordt uit verschillende stralen. Het enige wat je hoeft te doen is af te stemmen en vertrouwen op een krachtige focus. Wat je voedt dat groeit!

Als jij je afstemt om je innerlijke straal te bekrachtigen door liefde en wijsheid, kun je ook anderen inspireren om hun weg te transformeren zodat geluk zich kan vermenigvuldigen. 
Heb moed los te laten wat jou niet meer gelukkig maakt. 
Maak je wilskracht sterker door je op een doel te focussen wat resoneert met jouw missie. Elke missie wat vanuit het hart komt zal zich vermenigvuldigen en krachtiger worden. Er is overvloed.

Samen is pas echt samen als afgunst plaats maakt voor liefde voor anderen. Als liefde zich opstapelt reikt het ongekende hoogtes. Weet je hoe fijn het is om elke dag wakker te worden en je missie uit te dragen vanuit je innerlijk. De liefde overstroomt jou en menig hart. 
Zeg ‘hallo’ tegen je hart en verwelkom je prachtige ziel die in jouw lichaam huist. Geef haar alles om haar taak voor jou te laten werken. Dat maakt de ziel rijk en de passie zal in overvloed stromen. Design je leven door samen de mooiste creatie te maken.

Verweef liefde door elkaars harten en laat de energie samenwerken op topniveau. Niemand bereikt alleen de top, de top bereik je samen door voor elkaar te zorgen en met elkaar te werken. Dan wordt de heilige graal zichtbaar. 
De heilige graal zal bereikbaar zijn als ieders hart verleid wordt door liefde waardoor het geheim van leven oplicht in eeuwige verbintenis. 
Liefs Annemarie