Het zijn mooie, spannende tijden als je van groei en bewustwording houdt. Echter de andere zijde is dat er veel onzeker is en dat er vele ‘botsingen’ op mentaal vlak zijn ontstaan. 

Ieder mens draagt bij aan de collectieve energie en aangezien de energie alle kanten opdraait, is het moeilijk om een krachtige straal opwaarts te behouden. Hulptroepen staan massaal op de weg om je te coachen, helpen, adviseren maar uiteindelijk moet je ‘groeien’ echt zelf doen.

Als we het leven op een andere manier bekijken, is positief gezien alles mogelijk. Als je doelen neerzet, dan zal het universum de energie voortbewegen om er ook te komen. Waarom gaat het dan toch mis? Dat heeft te maken met wat je ECHT uitzendt! Dat heel kleine stemmetje vanbinnen roept ook nog hard mee. Dat protesteert tegen liefde want dat is een onwennige energie. 
Ergens diep vanbinnen heeft iedereen een verlangen naar echte zielsverbindingen. 
Op dit moment is ‘verbinden’ weer terug op de kaart gekomen, heel lang was het ‘ik’ en het wordt weer ‘wij’. Alleen met een wij-gevoel kun je een krachtige liefdesstraal uitstralen! 
Dat betekent ook dat je oude patronen wat betreft verbinden loslaat en dat niet iedereen ‘resoneert’ met jouw straal. Het is een voorbereiding voor na 2012, hoe transparanter jij kunt zijn, hoe mooier je liefdeslichaam zal stralen. 
Hoe je handelt is belangrijker dan ooit, gun elkaar ook letterlijk het beste. Jaloezie en afgunst helpen je niet om een stralende energie te creëren. Door je protest om te denken en de ander meer te gunnen dan jijzelf zal de energie optimaal vibreren. Op dit moment hebben vele mensen last van vermoeidheid en last van de communicatiestreek: de keel en de zintuigen. 
Je bent niet onzichtbaar, denk jezelf dan ook niet onzichtbaar. Zakelijke woorden zijn niet meer nodig, ook niet in het bedrijfsleven, het draait allemaal om verbinden vanuit je hart!

Werf en selecteer wat goed voelt en laat je talent zien! Hoe beter jij jezelf kunt blijven, hoe beter jij kunt relativeren en hoe beter jij handelt vanuit je hart, hoe meer mensen je puurheid ook zo ervaren. 
Leer af om je anders voor te doen, maak jezelf niet grootser dan je bent, neem stap voor stap en zo nodig een grote sprong, maar blijf handelen vanuit het hart. Je ego is zelfzuchtig en je hart onzelfzuchtig. Trots hoort bij ego, liefde bij het hart. 
Als jij je terugtrekt, wordt letterlijk de universele verbinding verbroken, daarmee zul je ook niet je werk optimaal kunnen doen. Zonder anderen kun je niet delen. Je hoeft geen moeite te doen als je echt vanuit je hart handelt. Als het lijkt dat alles te veel moeite kost dan kost het energie, kijk dan eens of het anders kan. 
Laat je hart overstromen door passie en geef je missie een boost door ECHT te geloven dat jouw taak – hoe klein of groot ook – een dienstverlening is om de medemens te dienen. Kijk naar overvloed en netwerk puur, dan zul je zien dat er heel mooie ‘ontmoetingen’ ontstaan. 
Gooi het roer om als je niet tevreden bent op dit moment door het levensspel meesterlijk te spelen! 
Liefs Annemarie

TIP: Wil jij het roer ECHT omgooien? Lees het boek Magoli of volg een van de trainingen op www.lifeandwork.nl