Er heeft een verschuiving plaatsgevonden in bewustzijn door de Venus energie (eens in de 113,5 jaar gebeurt deze transit)

liefdes-hart

Voor afgegaan heeft er een volle maan en een maansverduistering plaatsgevonden. Dat betekent dat de energie snel voorbeweegt.
De aardse tijd vliegt momenteel.
Ga je hier in mee dan raak je de draad kwijt van de essentie.

Keiharde confrontaties, ruzies en conflicten liggen op de loer omdat iedereen
de energie van transparantie en liefde in zich voelt maar nog niet goed kan plaatsen. Het is nodig voor inzicht.
Als jij je moe gestreden voelt of je voelt de onbalans in je lichaam geeft het aan dat je ‘anders’ mag gaan leven. 
Geef je zelf de tijd om onderzoek te plegen naar wat puur voelt en bij jou past. Maak hierin keuzes die vanuit je hart komen.

Spelen we ons levensspel wel meesterlijk? Waar is de vreugde en waar is de ‘fun’? We draaien massaal terug naar de basis.
Wat is de echte basis van ons bestaan? “Puur” word het nieuwe, magische woord der veranderingen.
De Venus energie brengt jou per direct terug naar de pure essentie, daar waar het om draait. Liefde!
Er is al heel veel over geschreven en er word veel gedeeld maar toch is het nodig om steeds weer het Licht te laten binnenkomen.

Er is geen weg meer terug, je hebt gekozen om het spel mee te spelen en dat betekend dat er twee manieren zijn.
Je kunt het levensspel meesterlijk spelen of je speelt het levensspel niet. Als je niet meespeelt zal je merken dat er medespelers zijn die hetzelfde doen
dat trekt elkaar aan. Door te klagen en te vertellen wat fout en wat er allemaal niet klopt, verbindt jij je met de donkere kant van het leven. 
Dat mag, maar het voelt anders dan het Licht. 
Als je als speler meespeelt dan ga je ‘doen’ en speel je gezamenlijk het levensspel zodat je met elkaar geniet!
Dan zal je momenten ervaren in het Hart van Liefde. Deze momenten worden intenser, langer en steeds mooier. Oefening baart kunst.
Het Licht is zo helder dat je inziet wat voor taak jij werkelijk hebt. Wij zijn toch allemaal coaches van elkaar en wat is het mooi als je liefde de drijfveer kan zijn.

Voel van binnen wat bij jou hoort en betrap jij jezelf op een oordeel over een anders weet dan dat je de innerlijke confrontatie aan kunt gaan, door de vraag te stellen: “wat zou liefde doen?” maak je keuzes vanuit je binnenste. Keuzes vanuit liefde zijn altijd goed en je hoeft niet bang te zin dat het fout loopt want je hart brengt jou precies het geschenk in het leven wat je nodig hebt. Vele harten die sprankelen, glunderen en de magie van het leven verspreiden maken een krachtige straal van liefde. Iedereen mag en kan er bij want in de liefde is iedereen gelijk!

Speel je mee in het liefdesteam van het universum?

Note: Zojuist heb ik doorgekregen dat “het liefdesteam” de nieuwe titel van het boek word wat ik mag gaan schrijven in de zomervakantie!
Is dat leuk of leuk?