Ontplofte emoties, geen uitweg meer zien, in paniek en veel angstgedachten. Dit is wat ik rondom mij veel tegenkom. Zowel in bedrijven als op privégebied en ook financieel, het is op dit moment aan de orde van de dag bij velen. Ook al doet men nog zo hun best om positief te denken, het gaat gewoon niet meer.  Als je in een cirkel van emoties ronddraait kom je er ook niet meer uit. Het moet ook echt anders, het roer moet 180 graden om!

We leven in een tijd waar heel veel gebeurd en waar een versnelde evolutie plaatsvindt. Kijk maar eens naar je slaapritme, het is aan het veranderen. Er zijn mensen die hun slaaptijden op gevoel gaan verleggen en daarbij geen rekening meer houden met het feit dat het donker wordt of niet. Ook dromen zijn heftig en mensen die denken nooit te dromen, worden in de nacht wakker van enge dromen. Vooral veel heftige en angstdromen worden ervaren, dat komt omdat de onderste lagen aan het helen en oplossen zijn.
Mensen gaan anders, vaak veel bewuster eten, omdat het lichaam om andere levensmiddelen vraagt. Ze wil puurheid en reinheid.
Je zal zien dat ook je smaak gaat veranderen. Ondanks dat dit moment misschien heftig is, is het ook een krachtige tijd en dat vergt een andere, vernieuwde aanpak.

De aanpak: gaat niet, bestaat niet!

Het is tijd voor een aanpak waarin we worden uitgedaagd… We kunnen niet anders dan vanuit het gevoel de stappen nemen, vanuit je hart je weg volgen en vooral ‘het doen’! Zonder dat je beweegt sla je vast. Het is niet nodig om vast te slaan. Sterker nog, door bewuste keuzes te maken zie je je pad veel helderder. 
Ook zakelijk is het nodig om ‘anders’ te durven kijken, want een bedrijf bestaat ook uit mensen. En als de mensen angst energie en ontplofte emoties met zich meedragen zal dat op zakelijk gebied merkbaar ook zijn daardoor neemt de kwaliteit van het werk af. Het is nu niet meer van belang dat we alleen zorgen voor educatie voor managers maar ook voor de medemens en degene op de werkvloer.

Draai de knop van leven op kwaliteit in plaats van op tilt en je zal zien dat ook jouw leven,  bedrijf of idee weer in beweging komt. Gedachten komen tot rust, lichaam beter in balans.
Blijf ervaren, herkennen, voelen  durf actief  in het NU zijn. 
Help elkaar door elkaar te inspireren en er voor elkaar te zijn.
Het is een kwestie van doen, durven en voor je brandend verlangen gaan…. Dromen verwezenlijken of in ieder geval moeiteloos van het leven genieten GAAT WEL!

Liefs Annemarie