Nominatie Powerlady!

Je bent gekozen om je Nominatie voor “PowerLady” in ontvangst te nemen!

De reden hiervoor zal ik je vertellen: 

Gisteren las ik dat een magazine de machtigste vrouw van Nederland heeft ‘benoemd’ en er werd 1 naam gekozen.. 

Binnenkort komen de nominaties voor de Viva400 daar kun je jezelf weer voor aanmelden, dan kun je anderen oproepen zodat jij de winnaar wordt van deze vrouwencompetitie.

Uit elke rubriek word 1 vrouw gekozen. Het zijn ook vaak dezelfde personen op de nominatielijsten en dat is niet omdat ze echt de beste zijn in hun rubriek maar omdat ze overal tussen zitten. 

 

Er zijn genoeg (vrouwen)competities om mee te doen, om iemand (of jezelf) in het zonnetje te zetten maar bij deze nominatie is het anders namelijk; elke vrouw mag elke vrouw nomineren en jij als PowerLady krijgt al een nominatie omdat jij uniek, leuk, sexy en vooral heel mooi bent van binnen en buiten. 

Ik neem je even mee in mijn gedachtenwereld waarom jij genomineerd bent.
Voor mij persoonlijk is het leven geen strijd (meer) dus zou ik ook nooit willen strijden tegen andere ‘PowerLadies’. Iedereen met missie mag er zijn en mag het op haar manier uitdragen en DAAR heb ik ontzettend veel respect voor. 
Ik vind het fijn om te delen, te inspireren en als ik het dan tegen anderen zou moeten opnemen is dat delen anders geworden, namelijk een zogenaamd ‘leuke’ strijd maar als andere vrouwen dus moeten verliezen is het niet leuk meer. Wij zijn allemaal Uniek en Prachtig!

Geen competitie of strijd meer, lekker puur natuurlijk en de PowerLady van vandaag staat vol vertrouwen in het leven! Zij volgen hun hart, maken pure keuzes maken en gaan zeker géén strijd (meer) aan gaan met andere dames.
De ‘PowerLady’ is ‘inspirator’ voor anderen, en dat zijn we gelukkig allemaal op onze eigen manier. Samen staan ze sterk en laten zien HOE ‘vrouwenpower’ werkt. Zij gaan vooral geen strijd met elkaar aan wie de machtigste, succesvolste of de beste zakenvrouw is. 
Je kunt het toch niet over je hart verkrijgen om zulke mooie dames allen met een missie achter je te laten? 

Bij deze wil ik jou, jou en ook jij een nominatie geven. 
Een nominatie die uit het hart komt omdat JIJ het verdient weerspiegeld in de andere vrouwen ben jij een ECHTE ‘PowerLady’ (reikt je prijs aan).577397 3953288871378 1485198956 n

Je bent goed zoals je bent, mooi zoals je bent en goed zichtbaar zoals je bent. 
En omdat jij geen strijd met andere vrouwen voert ben je een volwaardige vrouw die bij draagt aan een betere wereld. 

Mijn speech aan jou:
Dans met de passie, flirt met het leven en leef als een Godin. Puur en natuurlijk zonder onderlinge strijd op wat voor manier dan ook. Laat anderen vrouwen niet voor je stemmen maar zet ze in HUN eigen kracht door hun aan te moedigen en het beste uit zichzelf te halen. Zet je in voor meer zekerheid en vertrouwen MET elkaar en vooral niet – op wat voor wijze dan ook – tegen elkaar!

Laat de vrouwenenergie evenals de mannenenergie zegevieren om zodat beiden in elkaar samensmelten voor totale eenheid. 
Het spel vol passie is het z’n mooist als er een cirkel met vrouwen hand in hand staan en de wereld door hun schoonheid te bekrachtigen en laten stralen.

Dat hebben we verdiend en daar mogen we voor staan!

Gefeliciteerd lieve vrouw, jij, jij en ook jij hebt de nominatie POWERLADY verdient!!

Liefs Annemarie