In onze training tot Lifecoach gebeuren de mooiste dingen, al mag ik Juf (trainster) spelen dat betekent nog niet dat het ‘mijn’ training is. 

Een coaching en trainingsweekend dat vier je samen! Op een gegeven moment zei een van de cursisten: ‘ik had toch wel gedacht om meer technieken te leren’. Tja daar sta je als juf die 100% haar best doet om juist te laten zien en ervaren dat technieken alleen maar ondersteuning zijn.
Als je van hart tot hart wil coachen is ‘zelfvertrouwen’ het sleutelwoord! Ik leg het haar nogmaals uit hoe het zit, waarop ze zegt: ‘ik heb heb nu het gevoel dat ik maar een ‘dotje’ doe. DAN doe je het JUIST goed want gevoel is vertrouwen hebben dat jouw ‘dotje’ energie recht in het hart aankomt…. 

De bewuste roze uggs


De energie was heerlijk om in te baden deze dag. Chantal, een van de cursisten had koude voeten, dus ik haalde mijn net nieuwe Uggs, lekker warm toch en ze zat heerlijk te glunderen met warme voeten.
Ik moet toegeven haar stonden de roze Uggs en aan mijn voeten waren ze gevoelsmatig niet mooi. Ik zei: ‘ze zijn voor jou, hou ze maar’.
Ze keek verbaasd maar nam ze aan en dat gaf haar een powermoment!!!! Robin Sips mijn oudste zoon is de co trainer in deze reeks en samen met Miranda deden ze een presentatie waar een stoelendans bij hoorde.
Chantal en ik bleven over en ik voelde haar ‘drive’ om te winnen… Sierlijk pakte we elkaars hand en toen de muziek stopte had ze haar plaats op de stoel!! Haar powermoment: winnen op net gekregen roze power UGGS Uggs. Chantal heeft letterlijk haar oude schoenen uitgedaan om haar powermoment in te gaan met haar  nieuwe roze Uggs!
Midden op de dag krijgt ze haar inzichten en draait haar leven 180 graden! Vanaf nu is ze een winnaar in haar leven!
Vervolgens lachten we alle zorgen weg met de lachmeditatie verzorgd door Elly, al deed ze maar een ‘dotje’ we lagen in een deuk! Was het een techniek welnee… het was vanuit haar hart en creëerde een hartsverbinding met de cursisten! Toen begreep ze ook dat  als je een paar roze ‘dotjes’ in de groep hebt ( allemaal dames) die zomaar vanuit  het hart een ‘dotje’ doen voelt dat eigenlijk het fijnste!

Als je DAT gevoel als Lifecoach kunt bewerkstelligen ben je uniek als Lifcoach…

Deze ‘dotjes’ van cursisten delen roze ‘dotjes’ uit en geloof mij; deze energie gaat recht je hart in…
Lieve Cursisten (allemaal) als jullie twee dagen zo magisch kunnen maken met elkaar, harten kunnen betoveren en op een pure manier passie kunnen uitstralen dan kan ik niet anders zeggen: doe mij elke dag maar een ‘dotje roze’. Dat zal menig persoon een glimlach op zijn/haar gezicht toveren! 

Moraal van deze blog: hoe je het ook noemt, hoe het ook voelt, als je vanuit je hart leeft zal je een winnaar zijn en is je dag succesvol als je het gevoel kunt delen. DAT noemen ze inspireren met een dotje roze uit een puur hart!

Liefs Annemarie