Inspiratie:

Goede daden, daar wordt elk hart toch blij van… Het geeft energie zelfs al zit je zelf niet lekker in je velleke, je maakt connectie en het is fijn om er voor een ander te zijn. Op dat moment sprankelen meerdere harten. Je hoeft perse iemand uit de ellende te halen hoor, goede daden behoren ook hulp te geven wat een ander niet kunt. Als je er voor een ander bent, zal je ook merken dat jij ook wordt opgemerkt, want een goed woordje wordt waarschijnlijk vergeten maar een liefdevolle daad geeft eeuwige roem. Dat geldt ook voor OPRECHT blij zijn voor een ander. Stop met afgunst in je hoofd te laten rondcirkelen en te denken in tekorten. 
In de nieuwe tijd van Goud-Vloed kun je zelf bepalen of je energie toeneemt of afneemt simpel door je gedachten hoog te houden. 
Blijf in jouw hart want daar zit geen tekort aan liefde, geen tekort aan eigenwaarde en sprankelt er een overvloed aan energie. Ruim je negatieve gedachten op, laat het verleden daar waar ze is en GLUNDER en BEWONDER het NU in fonkelende SCHOONHEID en jouw wereld wordt ‘anders’! Liefs Anne 

ps vergeet jouw goede daden voor jouzelf niet he want dat voelt overheerlijk om jezelf liefde te gunnen…..

 

Quotes

magischevoelzand