wisselwerkingWeet je wat ECHT THINK Pink is?

Iets doen voor een ander zonder dat je er wat voor terug hoeft!

Ik zal je vertellen waarom; als je steeds dingen wilt van anderen dan kweek je verwachtingen.

En van verwachtingen kun je teleurstellingen krijgen omdat anderen die jouw verwachting moeten uitvoeren, anders kunnen beslissen.

Dit is volgens mij de grootste uitdaging in het leven. Iets doen voor anderen zonder dat je er wat van terugverwacht.
Men wil elkaar wel helpen MAAR… nu komt het, men wil er wel wat voor terug, al wordt dat vaak niet gezegd maar wel gedacht!

Het terugvragen heet dat in vele gevallen ‘gunnen’ maar de energie kan toch niet vrijelijk stromen omdat je het geeft en neemt tegelijk en dan raakt het in de war.

Doe de dingen voor een ander omdat je het fijn vindt om te doen en verwacht er niets voor terug want echt… ‘dat voor wat hoort wat’ daar raak je ENERGETISCH gezien van in de war!


Van dit gedeelte hierboven beschreven is de grootste uitdaging in vriendschappen, relaties en ook in het zakenleven. 

Het FORCEREN van de liefdesstroom doen we bijna dagelijks wist je dat? 

Je maakt een keuze om wat voor de ander te doen en dan halverwege maak je weer een keuze dat je ermee stopt en vervolgens krijgt de ander weer een teleurstelling.
Aangezien de stoom van voelen nu veel sterker is op dit moment merk je dat je bijna machteloos staat tegen over wat er allemaal gebeurd in en rondom jou. Iedereen is aan het VOELEN geslagen maar  de energie schiet alle kanten op omdat het gevoel nog niet BEHEERSBAAR is.
Volg je gevoel al bij het eerste begin en zet je zesde zintuig in, als je daarmee kunt werken zal je eerder invoelen of iets bij je past of niet omdat je WEET van binnen of het klopt met jouw frequentie.
Op dit moment zul je ook merken dat er vele mensen terugkomen op hun beslissing en dat komt omdat het gevoel van deze tijd vele malen sterker is dan het hoofd.

Dat is mooi dan leren wij steeds het proces ‘onvoorwaardelijk’ kennen.
 
 Ik heb hier 7 PINK tips voor jou:

  1. Het beste is in je hart te blijven en als je in al je puurheid een keuze maakt resoneert deze met jouw frequentie.
  2. Blijf op je eigen pad dus bemoei je niet met andermans keuzes.
  3. Doe iets onbaatzuchtigs voor een ander en reken een ander er niet op af als die niets voor jou doet als je het vraagt.
  4. Van ruilen komt huilen dat is verwachtingen kweken en elkaar wat opleggen dus doe het niet.
  5. Geef jezelf en de ander de ruimte om te groeien en reken elkaar niet af op een beslissing die je niet leuk vindt! Je mag wel zeggen wat jij voelt.
  6. Haal een ander niet over omdat het voor jou beter lijkt dat die ander het wel doet.
  7. Stop met schipperen en maak een keuze!

Laten we samen een mooi, liefdevol pad creëren waarin we respect hebben voor andermans hart, leven en de keuze’s accepteren. Laat anderen vrij om ALTIJD anders te mogen beslissen zodat jij dat ook kan doen. 

En dit geldt voor mannen en vrouwen dus Think Pink, Feel Love!
Liefs Annemarie