De energie EXPLODEERT dus er kunnen grote creaties ontstaan maar ook felle conflicten. Het lijkt wel of iedereen elkaar in de haren wil vliegen op een liefdevolle manier. Dat is geen pure liefde maar liefde die gemaakt en geforceerd is in doen en laten.

Je ziet op dit moment dat de energieën alle kanten uitspringen en wat zijn ze krachtig! Voor creatie komt er NU de tijd aan om echt uit te gaan voeren.
Dat betekent anderzijds dat je totaal van de wijs gebracht kunt woorden door 1 woord of 1 blik van de ander omdat de kracht van overdracht gewoon VOELBAAR is.

Wees jezelf zodat jouw EERLIJKE binnenwereld ook de buitenwereld kleurt. Besef dat als jij een ander veroordeelt jij eigenlijk een deel van jou zelf tegenkomt dat wat samen resoneert.
De energie die jij jou draagt word opgemerkt positief of negatief en mensen hebben genoeg van elkaars geklaag, twijfel of angsten maar vergeten vaak dat wat ze tegenkomen toch ook een hele mooie spiegel is.

Van de week kreeg ik te maken met een agressieve dame die tegen haar kind schreeuwde van 2 jaar en vervolgens kreeg ik de volle ‘negatieve’ lading omdat ik er wat van zei.
Eerst was ik behoorlijk geschokt maar besefte dat de wereld van verschil, ik het verschil kon maken. Het was niet mijn zaak hoe zij tegen haar kind doet. Mijn ‘bemoei’ energie werd niet geaccepteerd door haar en terecht. Ieder heeft recht om zelf de weg van leven te ervaren op zijn/haar eigen manier.

Hoe ga je om met jouw eigen (zware) lading? Die wil je als mens dus ga je (bewust of onbewust) jouw energie ‘delen’ zodat er weer ruimte is voor nieuwe energie.
In momenten dat je even uit je hart danst: verwarm jezelf weer met liefde en voedt de warmte in jou op het moment dat je het nodig hebt. Haal je energie niet bij anderen maar trek de energie in jou zelf ‘gelijk’! Jij bent heel goed in staat jouw innerlijke balans vanuit liefde te beheren.Energetisch journaal 8 februari
Je merkt dat alles uit elkaar spat, mensen raken hun werk kwijt, het leven maakt rare sprongen en geld heeft meer de macht dan ooit. Er is namelijk  voor velen een tekort en dus is er veel stress op collectief gebied. Tenzij jij je op wat anders richt, uit overvloed gaat alles bloeien maar toch schijnen deze woorden niet daadkrachtig te zijn voor velen. 

Het kan echt en dat kan door samen actie te ondernemen en met elkaar een prachtige missie uit te voeren. Met alleen denken en praten komen je er niet. Pas als je met elkaar gaat uitvoeren gaat de energie bewegen richting jouw/jullie doel.

Het kan anders. Je zou ook het besluit kunnen maken om te stoppen jezelf vol te laden met zware energie en dat  je eens op zoek gaat naar mooie, liefde, sprankelende energie want dat licht jou op en geeft jou zelfs vleugels.

Hou het leven simpel en kijk naar de waarde van jouw zelfbeeld. Jouw zelfbeeld komt overeen hoe jij de wereld ziet. Maak elke dag leuk door leuke gedachten, leuke woorden of zinnen te uiten. Geef elkaar wat vaker complimenten en wees voor jezelf die leuke, fijne vriend(in).

Op dit moment zie je dus ook bruggenbouwers en voorlopers samenwerken maar zie je ook mensen trekken aan energie. De wereld van contrast is erg groot. Als je trekt aan energie word je moe en als je energie vooruit beweegt krijg je energie. Dat is weer de keuze die je kunt maken, dat wat resoneert bij jouw innerlijk gevoel.

De collectieve creatie staat op falen en tegenwerken op dit moment. Het is belangrijker dan ooit dat jij je zesde zintuig te leren kennen. Geef jezelf de ruimte in jouw hart en tover mee om jouw omgeving te inspireren in het doen. Er zijn vele mogelijkheden voor iedereen die wilt…

Als je echt iets graag wilt maak dan eens sprongen! Met ‘maren en alsen’ maak jij excuses om het niet te hoeven doen en maak jij jouw twijfels alleen maar groter. Zorg ervoor dat jij in je hart blijft en daar sprankelt liefde in en uit!

Geef jezelf jouw mooiste versie  cadeau om het leven te beleven. Raak anderen aan door PURE liefde te laten voelen en dans met elkaar de levensdans in vol passie en pure magie. Sprankel, straal en belicht liefde in jou door liefde te zijn!

Liefs Annemarie