elf 

Energetisch journaal 15 februari: 

“Puur” is het magische woord der veranderingen. Puur en magie komen samen als je liefde toelaat. Iedereen mag en kan er bij want in de liefde is iedereen gelijk! Op dit moment is menigmens liefdevol ‘aan het werk’ terug in het hart te keren. Er buiten bouwen leverde niet de juiste waarde op. Enerzijds wordt de liefde voelbaar en anderzijds ervaar je in de druk van de buitenwereld. De energie is op dit moment  aan het ‘afstemmen’ want collectief gezien is er niet een frequentie meer maar worden het verschillende frequenties naast elkaar die een toon kunnen gaan maken.
Licht en donker hebben elkaar nog niet ontmoet in afstemmen maar kunnen wel in elkaars energieveld worden toegestaan. Normaal komt er tijdens het energetisch journaal schrijven een duif voor mijn raam, nu zijn er twee jonge duiven samen, wat een prachtig symbool. Verder weg in het weiland staan er kraaien de schapen te pesten. Tegelijkertijd zit er een roodborstje op een tak te aanschouwen wat er allemaal gebeurt.  Ik geloof dat dit precies weergeeft hoe de energie op dit moment is.

In de komende dagen zal je merken dat jij je steeds beter kunt afstemmen op jouw hartsenergie. Het  is een soort van flow, vertrouwen en soms zelfs weten dat de weg die je bewandelt goed is zoals ze is. Ook merk je dat je behoefte hebt om alleen te zijn en tegelijkertijd vind jet het heerlijk om de energie te delen met gelijkgestemden, die ineens overal vandaag komen. Er valt letterlijk liefde uit de lucht in vorm van personen die via synchroniteit op jouw pad komen met dezelfde doelen te bewandelen of ideeën die opborrelen. Doordat jij vriendschap hebt gesloten met jouw hartsenergie wordt ook jouw taak hier op aarde duidelijk. Iedereen is coach wist je dat? Dagelijks coachen wij onszelf en soms anderen maar de inspiratie in jou doet jouw passie ontvonken.  Blijf jezelf uitdagen en leer hoe het voelt om elke dag een beetje beter mens te zijn. Verspreid jouw pure gedachten want er is overvloed. Er zijn wel wat  groeipijnen zoals overal letterlijk wat steken in het lichaam, hoofdpijn, heesheid en druk in de voeten en onder de huid jeuk gevoel met name in de avond…
Dit komt omdat jouw hoge frequentie na mate dat de dag eindigt lager wordt en je hoge frequentie neemt dan sneller af dan voorheen. Je zal merken dat je de ene keer veel slaap nodig hebt en de andere keer niet kunt slapen en vroeg wakker bent. Er zijn zelfs mensen die gaan naar ’behoefte ‘slapen en doen overdag een dutje. Kijk uit met voor de televisie hangen vooral LED. Dan zuigt je energie naar beneden.
Let ook goed op wat je eet, het zgn. Rawfood is helemaal niet zo gezond voor ieder mens als je denkt, zeker niet als je fruitzuren met koolsoorten of groene groenten ongekookt bij elkaar doet. Voel wat jouw lichaam nodig hebt om energie te verbranden dat is de juiste manier om je lichaam met liefde te voeden. Op het moment dat jij blokkeert, denk anders en ‘doe’ ook anders. Neem jouw eigen verantwoordelijkheid en stop om deze bij anderen neer te leggen. Wat niet goed voelt voor jou dat kun jij oplossen en ‘verwacht’ dat niet van anderen.

Maak jouw weg helder.
Verder zie je grote ‘bouwplannen’ van velen mensen MET elkaar en dat maak gelukkig tenzij je hetzelfde doel hebt zonder afgunst en jaloezie. Jaloezie is een oud patroon waarin je denkt dat de een meer heeft dan jij. Nu je weet dat jij daar zelf verantwoordelijk voor bent hoef je ook niet meer een ander boven jou zelf te stellen. Stel je waardig op en doe waar jij goed in bent.
Laat je kwaliteiten zien door ze uit te voeren, zodat mensen jouw energie kunnen proeven. Heb lief, dans met elkaar en geef anderen waarde! Jij bent goed zoals jij bent en de ander ook.. maak mooie gedachten en deel ze met elkaar.
Puur leven betekend dat iedereen zichzelf mag zijn in wat voor facetten dan ook. Jij bent verantwoordelijk wat jij voelt, denkt en voor jouw handelingen en weet dat een ander dat ook is, ook in ondernemersland. Maak het elkaar niet moeilijk vier het leven samen en geef elkaar de vrijheid in PUUR Zijn en leven!
Liefs Annemarie