Er is heel wat gebeurt in snel tempo afgelopen dagen en je zal merken dat er heel veel dingen ‘onverwachts’ gebeuren. Het lijkt ook of er meer mensen doodgaan en ziek worden en dat lijkt niet maar dat is ook zo, de energieën zijn zo aan het veranderen dat niet elk lichaam dit proces kan aanvaarden. Het komt allemaal door de pure GoudVloed die zich in de  UHR aan het ontwikkelen is. De gouden draden die door transformatie zijn ontstaan werpen direct ander licht in het universum.Het is even wennen

Het is wennen aan de nieuwe energie want ze manifesteert zo onwijs snel dat het belangrijk is HOE jij je gedachten went.

Wij kwamen terug van vakantie en echt alles ging mis. 
De tweede druk Magoli moest terug, want boeken waren niet goed gedrukt. 
De natuurlijke parfums (examples) die ik had laten maken in Bali waren door de kou aan het stollen. 
De riolering had het begeven net dat ik les mocht geven het weekend. 
Het huis wat wij niet kunnen verkopen, verhuurden wij maar ze hadden niet betaald dus moesten ze eruit. Tijdens onze vakantie zouden ze het opknappen en in de oorspronkelijke staat terugbrengen maar hebben een ‘flinke zooi’ achtergelaten met heel veel werk want er was niets opgeknapt. 

Dus flinke een klap in verschillende situaties. En we kregen ook nog te horen dat een vriendin was overleden nadat wij thuis kwamen. 
Al met al, heel veel in een dag maar….. wij zijn blijven lachen en in ons hart gebleven en hebben in alle rust stap voor stap de dingen aangepakt en wat blijkt…eigenlijk alles is nu drie dagen later opgelost! 
Alleen moeten we nog een paar dagen in het huis aan de slag maar we hebben het alweer verhuurd. Ik denk dat wij niet de enige zijn geweest waar alles op een hoop is gekomen. Het is namelijk een collectieve energie en zal de komende weken nog aanhouden. Houd er rekening mee als het leven snelle wendingen maakt dat HOE je het naar kijkt en HOE je het oplost belangrijk is.

Het komt doordat de GoudVloed een pure energie draagt en dat zorgt voor een diepgaand helingsproces ook lichamelijk. Je zal afgelopen dagen misschien wat migraineachtige hoofdpijn kunnen ervaren of je gewrichten voelen. Dat komt omdat jouw hoofd helderder wordt en je flexibeler wordt, de energie die ‘verkrampt’ zat wordt losgewrikt. 

Darmen en maag kunnen wat van slag zijn en dat komt omdat je hooggevoeliger wordt en niet altijd het zware eten meer kunt verdragen. Toch merk je misschien dat je meer eet en zelfs meer slaapt en vroeger wakker wordt. Het hele levensritme wordt omgegooid en desondanks voelt je ergens een innerlijke rust omdat je meer liefde voelt. 

Heb vertrouwen, heb je zelf en anderen lief en voel goed of je in jouw hart blijft bij alles wat je doet. 
100% eerlijk en zuiver handelen is nu wel een belangrijke stap om te gaan nemen. Ook geld is energie dus blijf je handelingen zuiver uitvoeren. Als anderen niet puur handelen, probeer oordeelvrij te blijven, het is hun karma en daarom hoef jij het niet te vertellen wat ze verkeerd hebben gedaan. Durf in je hart te blijven ook bij onrechtvaardigheid.

Het wordt de komende dagen dus werken aan een positieve ‘mind’ want als na 5 seconden denken de energie zich al vormt is het echt anders denken en voelen. Er zullen veel mensen ook hun baan verliezen en geldproblemen krijgen. Dat hoort allemaal in deze nieuwe fase. Als je angsten hebt manifesteren ze zich. Het universum kan positieve en negatieve gedachten namelijk niet scheiden. Denk je in tekorten of in overvloed? 
Degene die in overvloed leven zien steeds meer rijkdom naar zich toe komen op alle levensgebieden.
Neem je momenten van rust,als je ze nodig hebt maar probeer je twijfels en angsten echt op te lossen komende weken want er half dit jaar opent zich een nieuwe vortex waardoor het gehele machtsimperium langzaam gaat instorten, puurheid gaat regeren. 
Dat betekent dat elk levend persoon te maken krijgen met aardse conflicten en een mens in het nauw maakt rare sprongen. Er komt langzaamaan voedsel en water tekorten en geld wordt steeds minder ‘waard’.

Het duurt wel enige jaren maar het gaat nu echt beginnen dat de energie gaat inkrimpen tot de basis: liefde. 
Zorg goed voor jezelf door te bekijken wat jij echt nodig hebt. Doorgrond problemen en zie ze als uitdagingen. Open je zesde zintuig, zij gaat je helpen jouw ‘weten’ te activeren op een pure manier. Kijk wat jouw drijfveer is en jouw ware missie. Velen denken een missie te hebben maar is dat ook werkelijk zo?

Kortom, ga in je hat voelen wat voor jou als engel maakt. Vele engelen op aarde zijn nodig om PURE liefde te verspreiden. Dat is de eerste levensbehoefte energetisch gezien om het leven te veraangenamen. Maak jezelf en anderen gelukkig en doe dat zonder voorwaarden. Dat heeft onze wereld nodig. Gaan wij ervoor?
Liefs Annemarie