Het is een malle molen in het universum dus het kan zijn dat je niet met je hoofd in het lichaam zit en dan gebeuren er warrige dingen. Het kan dan zomaar zo zijn dat je van alles uit je handen laat vallen, jezelf in de vingers snijdt, je stoot je pijnlijk of zelfs kleine ongelukjes kunnen gebeuren.
boeddha

Je kunt dingen kwijt raken en een beetje chaos/verwarring in het dagelijkse leven ervaren. Het hoort allemaal bij deze nieuwe fase. 
We gaan door de ‘hemelse’ tunnel heen wat te vergelijken is waar je ook ingaat als je net uit je lichaam bent geraakt na het sterven. Je ziet inzichten die je hebt vergaard, je karma maar ook jouw missie en waar je nog aan kunt ‘werken’ op persoonlijk vlak.
Het zijn nu misschien nog puzzelstukjes maar uiteindelijk kunnen wij samen de puzzel HEEL maken.
Wist je dat het ONZE gezamenlijke missie is wat we hier op aarde komen doen? Iedereen heeft een gezamenlijke missie en je ziet steeds meer mensen bewuster hiervan worden.

Wij komen op aarde het universum transformeren en ‘heel’ maken. Eerst hebben wij onze ballast ‘losgelaten’ zodat de collectieve UHR veranderde. Hierdoor werden gouddraden in het UHR verweven (zie boek Magoli) en nu zijn we in de fase beland dat ‘samensmelten’ aan de beurt komt. Het samensmelten zorgt ervoor dat wij massaal in de chaos terecht komen zodat er ‘geordend’ kan worden in; wat of wie heb jij nog nodig en wat of wie niet meer…

De volgende fase wordt liefhebben, want door liefhebben kun je samen-een voelen. Er zijn al bruggenbouwers in deze fase beland maar de meeste personen zitten nog in de fase ‘je mag er nog wel wat voor doen’. Meestal zal je toch een enorme knoop door moeten hakken. Keuzes maken dus…Er zijn heel wat mensen bij elkaar die niet meer met elkaar willen leven, ook zullen er veel mensen in ontslag fase zijn, de baan past niet meer bij het universele doel. Later zal je ‘het waarom’ begrijpen en inzien.
Het lijkt wel of de tijd zo snel gaat dat er je erin kun verzuipen en tegelijkertijd kun je het idee hebben dat je hoofd tolt. Momenteel kun je van verwarring en chaos in de geest, lichamelijke klachten krijgen zoals een stekende – migraineachtige- hoofdpijn en darmklachten maar ook hier en daar ‘rare’ pijntjes en steken die ook weer verdwijnen.

Jouw lichaam gaat bewuster aangeven wat het nodig heeft en dat is liefde. Hierdoor verandert jouw eetpatroon ook. Eerst hadden wij reserves nodig en je kreeg een Boeddhabuikje.

Je zal gaan ervaren dat jouw lichaam minder vet en suiker zal aanvaarden. Als je moe bent en je passie is uitgeblust zorg dan voor meer gezonde voeding. Ook zal je zien dat je intuïtie minder feilloos wordt, dat komt omdat jouw gedachten sterker zijn geprogrammeerd dan jouw intuïtie en die gaat jou nu voorbij en zorgt voor ruis. 
De mens heeft een te sterk controlepaneel ontwikkeld waarin de geest onze intuïtie heeft overwonnen. Je denkt dat je voelt maar is dat ook werkelijk zo? Mentaal sterke personen kunnen ook anderen beïnvloeden om hun ‘methode’ te volgen, voel in jouw hart of jij dit nodig hebt…
Universe
Alleen als je in je hart bent dan kun je ‘weten’ waar je heen moet en kun je de tekens voelen en zelfs zien. Het zesde zintuig zorgt voor weten en wordt nu belangrijker dan ooit! Ze gaat het voelen voorbij en gaat direct naar het ’weten’.

Het wordt tijd dat we elkaar niet meer beïnvloeden om je eigen ‘ik’ te verheerlijken. Alles wat geforceerd en oneerlijk gaat wordt toch door het universum gelijk getrokken. Je betaalt de universele rekening altijd terug. Leer en doe de dingen die je doet zo puur mogelijk op alle gebieden. Privé of zakelijk is een scheiding die niet meer hoeft. Jij bent jezelf en je werkt aan het gezamenlijke ondernemersdoel, vermenigvuldigen op passievolle wijze. Inspireer elkaar door met elkaar te vermenigvuldigen. 
Je ziet in de dat de beerputten goed zijn geopend en dat alles wat met geld te maken heeft zoals banken dat er daar dingen negatieve gebeuren die nodig zijn om in het machtstelsel in te grijpen. Ook hier geldt dat alles wat oneerlijk is verkregen terugkomt daar waar het vandaan komt. 

We hebben alles ‘te leen’ van het universum. Ook de energie, het lichaam en zelfs onze kinderen die wij krijgen. 

Het wordt een heftige tijd met veel chaos en je tegelijkertijd de WARE liefde ontmoeten. Blijf in je hart dansen, gebruik vriendelijk woorden en heb vooral geen verwachtingen van anderen. Laat anderen vrij in doen en laten zodat jij ook de vrijheid hebt om jouw levenspad te bewandelen…

Liefs Annemarie