De nieuwe energieën dalen in en op ons neer en het VOELT een beetje onwennig op dit moment.roze gevoel

Bij velen is de afgelopen weken het een en ander ‘ontploft’ en de meeste hebben oude patronen losgelaten. 
De meeste maken zich nog zorgen en gaan weer opnieuw de ellende in, dit komt omdat het oude patroon nog zo ‘veilig’ voelt maar een klein deel VOELT de nieuwe tijd en veranderen mee.
 
Het mee-veranderen geeft een ontzettend fijn gevoel van liefde, ruimte en jouw leven FLOWT. 
De plannen die je dan maakt zijn een project in rust en ruimte in plaats maar doorjakkeren en strijden tegen de tijd en tegen anderen. Je voelt ook bij anderen  of ze mee zijn veranderd of nog voor het oude denk patroon kiezen.
Dat maakt het voor de bruggenbouwer niet altijd makkelijk om in de flow te blijven als je eigenlijk de ander inzichten wilt geven maar de ander voelt niet wat jij bedoelt. Loslaten is hierbij een sleutelwoord.

Lieve mensen het is ECHT tijd om 100% de verantwoordelijkheid te nemen en stoppen met wijzen naar anderen.
Alleen jij bent verantwoordelijk voor wat jij voelt en doormaakt. Anderen en zelfs de maatschappij zijn slechts een afspiegeling van wat er in jouw verhaal speelt.

Sta deze week eens stil bij de stilte in jou. Maak tijd voor jezelf en schrap onnodige situaties.
Geef jezelf de TIJD om te genieten en maak je hoofd eens echt leeg. 
Schrijf op wat jouw ‘problemen’ zijn en weet je dat je er dan altijd achter komt dat jouw ‘probleem’ een levensles bevat waar je met een andere benadering geen last van zou hebben?

De komende tijd zal je onrust voelen en zelfs paniek als je in de oude energie blijft denken en als je in het nieuwe denken voelt merk je dat je of in de laatste loodjes zit van een proces of de stilte hebt ontmoet.
Laten we met elkaar dansen, spelen en vooral heel veel genieten,
Liefs Annemarie