miracle

Je ziet om je heen dat de meeste mensen even afstand nemen van de maatschappij, op vakantie gaan maar ook de tijd nemen om te bekijken of ze het anders kunnen doen. De ruimte in ons lichaam is beperkt en op dit moment zijn er veel mensen vast gedacht, vaak in oude denk patronen.
Oude denkt patronen die zijn vastgeroest gaan letterlijk  roesten en worden gif voor lichaam & geest.

 

De klachten die je krijgt als je nog in oude patronen vastzit is dat je moe bent, in cirkels blijft denken, geen uitweg zien en vooral (kleine) lichamelijke klachten. Kortademig en een plaatselijke rode plekken geeft aan dat er nog oude woede is opgeslagen.

Muggen en ongedierte ( dus ook tekenen wespen) die jou prikken of bijten geven aan dat je gif in jouw lichaam hebt  die is ontstaan door oude pijn en je emoties niet goed kan uiten. Het doet letterlijk pijn of het gaat jeuken.

 

In ‘het nieuwe voelen’ leef je in het nu en geef je de dag de kans zichzelf te laten zien en jij laat het komen zoals het is. Je gaat  jezelf en anderen niet opjagen en bent niet bang meer van het onverwachtse. Je blijft rustig bij paniek momenten en je lacht intens als anderen hun boosheid niet kunnen beheersen. Je neemt de woede energie niet meer aan. 

 

Ruimte creëren geeft energie maar je blijft vechten tegen de tijd als je hoofd propvol zit. Een propvol hoofd loopt letterlijk over. Ga de speeltuin eens in en ga schommelen, dat is de remedie als je veel stress in je lijf hebt of om nieuwe ideeën vorm te geven.

 

Ouderwets ‘wiegen’ wordt nieuwerwets want niet alleen kleine kinderen vinden het fijn om heen en weer te schommelen.

Sta van de week eens gewoon stil en ‘wieg’ je lichaam heen en weer. Denk niets en voel wat er met jouw geest gebeurt. Ze verbindt zich met jouw hart waar liefde huist. 

Oja, ik mag ‘doorgeven’ dat er voor iedereen een wondertje gaat gebeuren want het universum strooit voor elk mens een liefdevol wondertje vol magie de ether in… Voor iedereen vangbaar en gelukzalig. 
We gaan opbouwen waar we allemaal naar verlangen lieve mensen, vertrouwen, minder twijfels, kiezen vanuit het hart en liefde verspreiden….