Het wordt echt tijd om door een roze bril te gaan kijken naar wat jou gelukkig maakt. Flirt met jouw hart
Op dit moment kun je niet van andere personen op aan en je zal zien dat veel mensen hun afspraken afzeggen ( soms met een smoes of soms met een andere reden) . Ze hebben niet in de gaten hebben dat je het opmerkt doordat de woorden niet kloppen met wat jij voelt..
De energie stuitert van hier naar daar en je bent net als de anderen bezig met jouw eigen ruimte innemen. je zal zelf misschien ook afspraken schrappen.
Het is niet fijn als je niet op anderen kunt vertrouwen, anderzijds leer je hierdoor wel in jouw eigen kracht te staan en geen verwachtingen te hebben.

Gooi teleurstellingen in jezelf en de ander overboord en laat de liefde zegevieren.

En zeg tegen jezelf: “het komt mij goed uit als iemand anders de afspraak afzegt want dan heb ik ‘tijd’ om aan mijzelf te besteden’.

Doordat de meeste grote keuzes al gemaakt zijn komt er ook zoveel ruimte vrij voor nieuwe creaties.
Ga DOEN en kom in beweging. Ga jouw plannetjes waar jij blij van wordt uitvoeren. Er is genoeg uitgedacht maar ga nu maar jouw nieuwe levenspad bewandelen en ervaren.
Zet stap voor stap en kijk bewust rond.

Echter elk ‘huisje’ heeft op dit moment uitdagingen en ik ken niemand die momenteel niet in proces zit.

Ieder mens heeft zijn bewustwordingsproces te ondergaan en al die processen zijn gekoppeld aan het evolutieproces : onvoorwaardelijk liefhebben.

Je hoort niets anders dan dat mensen willen gaan genieten en doen wat ze leuk vinden. Er is voor iedereen ruimte om het ook te gaan doen alleen je moet uit je oude gewoonten komen.
Gebruik de tijd voor de ontmoeting in jezelf in plaats van tijd ‘verspillen’ aan anderen die jou NODIG hebben.

Jij hebt naar jezelf gezocht en jij hebt jou zelf ook nodig!

Hou onvoorwaardelijk van jezelf dan hou je ook onvoorwaardelijk van anderen en andersom.

Als je even niet genoeg van jezelf houdt is het erg moeilijk om uit het wespennest van anderen te komen. Laat het een uitdaging zijn, want je zal merken dat jouw hooggevoeligheid de ‘zwaarte’ van het wespennest goed aanvoelt. Hier kun je zelfs veel last van hebben.
Door het los te laten en je energie te verhogen zal je de last van je afschudden…

Laat je niet gebruiken door anderen die op jouw energie willen teren. Dat merk je als mensen ONGEVRAAGD  verhalen gaan vertellen over hun stress en problemen. Leen je hier niet voor. Sta in jouw kracht en zoek de mensen op die jouw energie verhogen.

Flirt met jouw hart en geef jezelf liefde cadeau.
Denk niet dat anderen jou afwijzen omdat ze niet bij jou willen zijn. Dat is niet waar, zij willen zichzelf ervaren!
Maak een ‘date’ met de stilte, en voel wat de stilte jou geeft. Dit is ECHTE liefde!
Maak jezelf klaar voor het nieuwe ‘voelen’. Maak een BEWUSTE start om onvoorwaardelijk van het leven te gaan. Neem het hoe het zich aandient en flirt ondertussen met jouw hart.
Erger je niet meer aan anderen, ook niet aan hoe ze handelen. Laat het gaan dat is hun weg en jij kiest jou weg met pure gedachten en heerlijke verliefdheidgevoelens.
Luister naar de stilte van jouw hart en laat je ziel dansen van geluk!
Liefs Annemarie