Ik had altijd mijn agenda vol afspraken staan. Ik moest mijn agenda ook wel gebruiken anders liep het wel eens mis met afspraken. openslaande deuren

Na mijn ‘wake up call’ in juni moest het anders…
Maar hoe ga je dat doen als werk je leven is en dat je ook  echt gedreven bent van binnen om te doen wat je leuk vindt?.
Werken is wel mijn leven maar al die afspraken waren ’ontmoetingen’ met mijzelf weer weerspiegeld in de ander en die kosten tijd en uiteindelijk energie.
Mijn inzicht: Ik had deze ontmoetingen NODIG voor mijn bewustwording.
Je werd dan blij van elkaars energie en dat gaf dat geluksgevoel samen.

Na een weekje Portugal ergens afgelegen in de bergen waar je niemand tegenkwam werd het mij duidelijk.
Ik heb alles om gelukkig te voelen in mijzelf. Al die ontmoetingen  en afspraakjes zijn niet meer nodig want het vrat energie. Ook het proberen samenwerken met anderen, ‘niet meer doen lieve Anne’ zei ik tegen mijzelf. Er is zoveel ruimte vrijgekomen nu al die netwerktijden en afspraken om elkaar te ontmoeten niet meer op de agenda staan!
Ik heb dus nu een paar dagen per maand wat afspraken staan maar die zijn te tellen op een hand en een LEGE agenda!

De ‘ontmoetingen’ die  er nu zijn nu ook anders, dat zijn met de mensen die ook het geluk in zichzelf hebben gevonden en DAN merk je pas hoe je elkaars energie verhoogd omdat je het niet meer NODIG hebt van een ander! Nu begrijp ik ook waarom evenementen en al gezamenlijke afspraken en workshops het zo goed doen omdat als er meer mensen zijn die elkaar nodig hebben je even SAMEN dat geluksgevoel creëert alleen dat is voor even….

Ik werk nu veel fijner en ik heb nu echt tijd om mijn bedrijf (lees; wat ik het liefste doe) aandacht te geven en het voelt nu bijzonder om een ontmoeting aan te gaan!
Speel en dans met elkaar maar wees niet afhankelijk van andermans energie….
Verhoog jouw geluksgevoel door jouw INNERLIJK geluk ook eens te delen met jezelf!

Liefs Anne