Het energetisch journaal van deze week: Samen vooruit!De komende tijd kun jij last hebben van ‘hooggevoeligheids’ klachten en dat betekent dat je ‘overprikkelt’ kunt raken. Ik woon in een klein dorpje (zonder supermarkt of bakker) en na een dagje gezelligheid ging ik door mijn rug terwijl ik niet eens een gekke beweging maakte. Mijn lichaam geeft heel snel aan dat er teveel energie was opgenomen waardoor er ‘ruis’ in mijn energiesysteem terecht is gekomen terwijl ik reuze genoten heb van elke stap. Het doet nu ‘letterlijk’ zeer om rechtop te staan. Let goed op wat energie kost en wat energie geeft. Jij geleidt jouw energie!  Elk lichaam reageert heel snel op situaties die TEVEEL zijn omdat de energie nu zoveel sterker is!

Iedereen is leuk zoals die is en jouw puurheid straal jij het mooiste. Toch hebben we als mens dat niet altijd goed door. Nog steeds willen mensen INDRUK maken op elkaar en dat kan betekenen dat jij jouw eigen ‘druk’ van binnen verhoogt om beter aanwezig te zijn. Als je denkt: ‘kom ik goed over’ of ‘vinden ze mij wel leuk?’ dan leg jij een oordeel op jezelf en op het gesprek wat jij voert. Je voelt dan vaak minder connectie omdat jij met jouw woorden ook jouw onzekerheid meezendt. Als wij dit patroon massaal konden wijzigen dan zouden wij collectief minder oordelen OVER elkaar en  milder zijn voor onszelf.

Enerzijds voel jij de tintelingen van geluk en anderzijds baal jij van problemen op jouw pad. De sluier tussen de kosmos en de aarde lost op en dat is voelbaar. Dat betekent dat er twee of meerdere situaties naast elkaar kunnen ontstaan en dat jij ook verschillende soorten emoties tegelijk kunt ervaren. Dat is nieuw voor ons lichaam en het kan zijn dat je zomaar ineens ‘vast’ zit of pijn kunt krijgen op onverklaarbare wijze. Je rug, knie, enkel en keel is nu het gevoeligst omdat deze lichaamsdelen te maken hebben met de communicatie van nu en van het verleden. Het kan zijn dat je zomaar wat laat vallen of dat je spullen kwijtraakt omdat jij er met jouw focus niet bij bent.

Jij bent bewuster geworden van jouw lichaam & geest en dat helpt jou om beter in te zien wat jij nodig hebt. Aan de ene kant maak je ruimte en aan de andere kant vul je die ruimte weer sneller in dan verwacht. Het draait nu allemaal om balans houden.
De energieën manifesteren zo snel dat als je 5 seconden aan iets denkt, een creatie vormt.

Het universum geeft wat jou wat jij denkt dus het wordt belangrijk de komende tijd om je te richten op jouw doel en/of missie ZONDER twijfels.
Het kan zijn dat waar jij al jaren van droomt dat dit in de komende weken zich moeiteloos vormt en letterlijk komt aangewaaid!

Jij voelt sneller aan wat en wie goed voor jou is en wat niet.
Vergeet niet dat waar jij van droomt daar dromen meer mensen van. Vindt ze en maak elkaars dromen waar! Beweeg de energie SAMEN vooruit en verhoog je energie door LIEFDEVOL te ZIJN naar jezelf en anderen toe. Ieder mens heeft zijn/ haar struikelblokken en soms werkt goed struikelen helend.
Lach wat meer, geef wat meer energie aan leuke mensen door er voor hun te zijn, denk mee  maar doe het niet uit eigenbelang maar om hun te laten stralen van geluk! Zo zal jij door het Universum ook worden geholpen want ‘ontvangen’ is net zo ‘belangrijk

 als geven. Wij zijn  COLLECTIEF bij onze nieuwe levensles aangekomen: leren wat onzelfzuchtig zijn is en zo leren wij om liefhebbende engeltjes op aarde te zijn!

Durf jouw bagage los te laten en heb het lef om jouw dromen waar te maken. Engelen leven in liefde en van geluk!  Er bestaan zoveel liedjes naast elkaar en er zijn zoveel liederen rakend mooi. Maak met jouw levensteam een prachtig lied en breng het met liefde ten gehore….
Liefs Annemarie