Ik had gisteren een topdag en zo genoten en ‘een’ gevoelt’. Eigenlijk voelen de afgelopen dagen zo hemels, speels en moeiteloos. Ik ga even met de billen bloot en deel een twijfelmomentje met jullie.


Gisterenavond sloeg ineens de paniek toe en betrapte ik mijzelf erop dat er wel heel wat coaches en trainers waren en nam ik zo duidelijk de ‘dubbele energieën’ in mijzelf waar. Enerzijds weet ik dat wat ik doe er velen zijn met dezelfde missie en dat is zo fijn, anderzijds; doen ‘zij’ het nu beter? (vaak een vrouwenkwaaltje hihi maar toch)twijfel

Aangezien ik al 22 jaar meedraai en ik een van de enigste bewustzijnscoaches was en de naam spiritueel Coach bedacht en binnen de kortste keren er vele ‘spirituele Coaches’ waren.…. Zag en zie ik dat nog steeds als een compliment!
Afgelopen avond deed ik iets wat ik NOOIT had moeten doen maar misschien ook weer niet voor niets: ik ging lezen wat andere ‘collega’ trainers schreven en voelde een raar gevoel in mijn onderbuik.
Ineens was er een glimp van binnen van onzekerheid en toen eenmaal de focus erop lag draaide mijn maag om.
 Ik ‘zag’ ineens van alles waarmee ik mijzelf naar beneden haalde. Oeee en dat voelt echt heel zwaar zeg… en je koppie gaat ineens ratelen vanbinnen.
Vanmorgen werd ik ermee wakker en toen ik ging INVULLEN dat ….. ( herken je het?)
Toen bedacht ik mij dat veel mensen in deze tijd dit gevoel wel eens kunnen hebben. Zeker als jij hard aan het werk bent en de ander moeiteloos met de opdrachten er van doorgaat.

In deze nieuwe tijd nieuwe tijd is VOELEN het grote sleutelwoord maar blijf wel in je kracht!
(zegt ik nu ook tegen mijzelf hoor)
Ik heb gelukkig de knop ‘omdenken’ weer te pakken maar het gevoel is er nog een beetje.
Het dubbele gevoel van weten en voelen zal de komende weken wel een proces worden om te doorleven. Twee stromen die samen tot samensmelting kunnen komen. Ik ga gauw het boek Magoli pakken want daar staat precies het antwoord in….

Eigenlijk wil ik jou, jou en ook JOU vertellen dat JIJ  UNIEK bent en dat je nooit moet denken dat een ander succesvoller is dan jij.
Geef NOOIT jouw missie/droom op en wees LIEF en EERLIJK voor jezelf. Jij bent op jouw mooist als jij straalt en weet je, elk persoon is dat!
Laten wij samen dansen, stralen en LIEFHEBBEN!