hoogteDeze week hebben we, zo lijkt het, geen tijd. Het lijkt wel of de dag gevuld is met van alles, en dat er alleen maar meer bij komt. 

Al weet je dat de je de keuze kunt maken om ervan te genieten, verlang je toch naar rust en eenvoud, toch kan je oude patroon van stress even opnieuw omhoog komen. Adem in, adem uit en geniet van je dag!
Het is weder
om een dubbel gevoel. Als je in het leven gaat staan dan is het nu eenmaal druk om je heen.

Je ziet ook dat veel mensen een ommedraai maken en zijn bezig om in hun hart te leven.
Deze week zal je merken, dat je behoefte hebt om DIEPER te gaan communiceren. 
De gesprekken die jij voert met een ander, zullen ook bijzondere uitwisselingen worden. 
Het dieper communiceren maakt dat je ongeremd durft te zeggen wat je werkelijk voelt en dat maak jou als mens ook zo mooi. 
Collectief gaan we namelijk leren om de mens, de mens te laten zijn zonder dat we oordelen maar juist bewondering tonen.
Wanneer je echt iemand zijn/ haar energie gaat voelen, wordt je ook geraakt door zijn/haar hart. Zo krijg je verbinding met elkaar en de openheid zorgt voor een intense communicatie.

Je merkt dat je alerter en bewuster wordt. Hierdoor ontstaat ruimte om jouw eigen levenspad te herzien. Er kunnen wel wat ongemakken zijn. Zo heb ik vorige week drie dagen intense buikpijn gehad omdat een ’hardnekkige knoop’ vanbinnen oplost. Pijn in de buikstreek en een wat ‘hyper’ gevoel horen bij de ascentie-klachten deze week. Het kan zijn dat je ineens anders gaat eten en dat je meer behoefte hebt om iets te doen zoals sporten of even je hart luchten. Gewoon doen en je hart volgen. Het hoort bij het loslaten van oude patronen.

Situaties die gecreëerd zijn vanuit een flow, gaan moeiteloos. De energie is liefdevoller en mild. De hardnekkige situaties die je meemaakt zijn oud karma, en stelt jou op de proef. 
Leer te genieten van elke stap die je maakt, ook van de uitdagingen op jouw pad.
Er staat wat ‘nieuws’ te gebeuren. Dit kan op alle vlakken, misschien heb je ineens zin om nieuwe kleding te halen, je huiskamer te veranderen of een nieuwe website. 
Verandering is het grote sleutelwoord deze week en iedereen zal er op zijn/haar eigen manier invulling aangeven. Je hart zal een sprongetje maken van plezier. We gaan de hoogte in!
Kortom, deze week wordt een avontuur met heerlijke momenten!!! 
Geniet ervan! 
Liefs Annemarie