4 november 2013: Het energetisch Journaal: Samen!Buiten is het grauw, de energie keert en er komen weer uitdagingen aan. 

In het nieuwe level gaan we op avontuur! De diepste lagen gaan we onderzoeken en ervaren. Het kan eng aanvoelen en als je er in een keer inspringt, ga je kopje onder. 
De diepste lagen zijn namelijk niet ik-gericht maar collectief gericht. Hier hebben wij elkaar nodig om er samen in te gaan, alleen lukt het niet. De energie zal eerst samen mogen worden geperst tot een grote, krachtige liefdesstraal! Dit proces gaat nog enige jaren duren.

Iedereen is nu overal aan zijn/haar missie aan het werken maar wist je dat we allemaal dezelfde missie hebben? Wat je ook doet, wat je ook aan diensten of producten levert, het is allemaal dezelfde missie om met elkaar te groeien in overvloed. 
Hoe de mensheid dat wilt doen, mag collectief worden ingevuld. 
In de energetische wij-laag, zal je de totale controle (van het ego) moeten loslaten. Je zelfzuchtigheid mag plaats maken voor onzelfzuchtigheid, waardoor jij je totaal in dienst kunt stellen van het universum. Hier viert de liefde haar feestje. 

Sommige ervaren nu al de momenten waarin de diepe lagen van onvoorwaardelijke liefde even te proeven is. Het smaakt naar meer.

Als je de weg van angst volgt, kom je het volgende tegen: verkouden, hondsmoe, niet vooruit te branden, pijnlijke plekken in het lichaam, mentaal in onbalans en geen vertrouwen in de zin van het leven en platzak.
Op de weg van liefde vind je warmte, heb je een rustig gevoel vanbinnen, volg jij jouw passie, volop energie en mentaal in roze gedompeld, zelf vertrouwen en het WETEN dat de weg goed is. Er is geen goede of foute weg, maar een ANDERS VOELENDE weg… 
Het mooie is dat het één weg is maar anders en uniek doorleeft,door jou. 

De komende week zal je merken dat als je in je kracht staat de wereld aan kunt! Jouw pad wordt helderder en het gaat moeitelozer dan voorheen. Je zal inzicht op inzicht krijgen en je kunt het snel toepassen! 
PUUR in het leven staan is makkelijker dan gedacht, als je eenmaal weet dat  jij het script zelf kan veranderen en herschrijven! 
Laten we in plaats van apart, SAMEN de wereld inkleuren met LIEFDE!

Liefs Annemarie