Als een ander iets vindt, wat jij niet zo vindt, dan is het zoals het is. 
Niets is zo veranderlijk als een mens en je mag veranderen als je gevoel dat zo voelt, net als de ander dat mag.
De kracht zit hem in het AANVAARDEN van de situatie. Beloftes, oude vetes, nieuwe versnelde veranderingen die de ander doorvoert, ze ontstaan vaak uit groei en nieuwe inzichten en EMOTIE!
Elk mens draagt toch emotie met zich mee.

Je kunt denken: waarom overkomt mij dit? Of je denkt: deze situatie heb ik op mezelf afgeroepen! Ik AANVAARD deze nieuwe uitdaging om uiteindelijk BERUSTING te
kunnen krijgen!
Jij staat niet alleen, velen maken nu hetzelfde mee en lopen tegen een intens  (innerlijk) conflict aan wat te maken heeft met onze ‘oerangst’. Door dat we  het allemaal zelf willen doen, voelen we ons in de steek te worden gelaten door mensen van wie je houd of eigenlijk hield (maar diep van binnen toch houdt)!
 
Het begint allemaal met een KEUZE. Ga je de lage energie verkennen, met de focus op pijn, zwaar en lastig of wil je de HOGE energie level ervaren? Er is geen foute keus, alleen  jouw keus zorgt er wel voor dat je in de lage level een zwaardere les meeneemt dan in de hogere level. In de hoge level zal je last niet meer bestaan, maar  is het een moment van een situatie, die weer verdwijnt en overgaat in een ander moment.
Durf te zeggen wat je voelt, wat er in je omgaat maar luister ook naar wat anderen ECHT zeggen. Communiceer met elkaar, loop niet weg maar ga de uitdaging in liefde aan! Langs elkaar heen communiceren heeft geen zin! Omarm de situatie en los de kwellende naar elkaar op! Dat begint met de uitdaging om je beschermingslaag te openen en zodat de ander dichter bij je te laten.
Omarm elk gevoel van jezelf maar ook van de ander. Elke emotie is een zegening!
Liefs Annemarie