Van ‘Afwijzing’ naar ‘aandacht’Vaak hebben we het niet door, maar we meten met twee maten. Vandaag las ik een berichtje dat een liefdevolle vrouw (vind haar echt geweldig, dat staat voorop) een andere dame heeft afgewezen omdat ze naar ‘helende’ energie vroeg. Daarna werd ze openlijk belachelijk gemaakt door degene die haar afwees via een berichtje op de tijdlijn. Het geeft niets, maar soms heb je niet door dat wat je gedrag is en hoe je anderen ’besmet’ met gif…. Dit is namelijk niet om te lachen, doet mij vreselijk verdriet! Het zit in de kleine ‘kneepjes’ wat het verschil kan maken! 

Eigenlijk vroeg de dame om een liefdevolle aanraking (en hoe knap is dat als je aangeeft wat je nodig hebt) maar kreeg een afwijzing terug omdat ze er voor moest betalen. 
Ik begrijp beiden kanten heel goed want je betaalt de tijd. Maar de tijd dat je aan het typen bent en toch al ‘verbinding’ hebt, daar kun je zoveel moois doen. 
Een liefdevol woordje komt ANDERS aan dan een afwijzing. (Ze zou ook zomaar een klant van je kunnen worden toch?)
Een liefdevolle intentie overbrengen is zo helend en maakt iemand haar hele dag goed! 
Dat zou jij zelf toch liever ook willen ontvangen dan een afwijzing? 

We hebben allen blinde vlekken en afgelopen tijd heb ik geleerd dat ‘afwijzing’ een hele grote blinde vlek is op collectief gebied. De angst hiervoor is zo groot dat we elkaar hiermee verdriet doen.
Namelijk; als ik mezelf blijf afwijzen, kom ik mensen tegen die mij afwijzen en wijs ik uit angst anderen af die te dichtbij komen. 
Als ik mijzelf in de steek laat, kom ik mensen tegen die mij in de steek laten en laat ik mezelf inde steek omdat ik bang ben dat anderen mij in de steek laten. 
Draai het eens om, geef jezelf alle liefde door EERST aan de ander te schenken wat jij graag zou willen. 
Als je DAT door hebt gaan er op alle gebieden deuren open! Van afwijzing naar aandacht, als we dat samen gaan ervaren, wordt er een mooie opening gemaakt om elkaar lief te hebben.

Mijn advies: behandel de ander en jezelf als een puppy, kwispel met je staartje (mannen niet letterlijk haha), speel met elkaar en besnuffel elkaar in wat fijn aanvoelt. 

Maak zelf je ROZE dagen door het verschil te maken…. 
Laat jezelf niet meer in de steek want je bent veel mooier en aantrekkelijker als je sprankelt van geluk!
liefs Annemarie

ps.. ik hoop dat ik alle woorden eruit heb gefilterd die aanvallend kunnen zijn. Het is namelijk bedoelt als voorbeeld als een eye opener maar realiseer mij dat het een kritisch punt is, omdat we allemaal ook onbewust ‘afwijzen en aantrekken’.