Deze week staat in teken van verbazen en verwonderen. ONVERWACHTS is het sleutelwoord! 

Je kunt worden verrast door hele snelle omwentelingen die je uit je doen halen en je wordt verrast door mensen die jou omringen met ECHTE liefde!

Je kunt verwonderd raken hoe anderen met jou omgaan zowel positief maar ook op een ONDANKBARE en vervelende manier.
Degene die je het meest vertrouwde, of die jij het liefste bij je hebt, kunnen jouw hart dubbel raken. De twee stromen, liefde en angst varen koers naast elkaar. Het lijntje is erg dun momenteel.

Mijn hartje is nog nooit zo pijnlijk geraakt en ben nog steeds heel verdrietig.
Maar de woorden van mijn grootste ‘fan’ doen mijn hartje sidderen van liefde.
‘Mam’, lees je blogs even terug. Afgelopen jaar heb ik ze allemaal gelezen en ik ben er een beter mens van geworden, al ben ik 17 jaar’.

roze pijlDeze ROZE pijl maakt dat ik de diepe lagen wel verder in durf, als dat ons naar onvoorwaardelijk liefhebben brengt!

Teleurstellingen door verwachtingen, pijnlijke gifpijlen, ze zijn allemaal nodig om de deuren naar onvoorwaardelijke liefde te proeven. De kunst is om je diepe lagen te belichten en de diepe lagen van angst op te lossen. Dat kan alleen als jij je overgeeft aan de situatie. Alles wat opborrelt, kun je helen. Geef liefde een kans haar werk te doen! Dat is je houvast! Blijf in je hart hoe pijnlijk de situatie ook kan zijn. Echt, door jezelf en anderen ruimte te geven, kunnen de emoties zuiveren.

De overgevoeligheid maakt dat we allemaal op onze teentjes lopen, tegelijkertijd is LIEFDE OVERAL aanwezig. Er zijn engelen op je pad, je hoeft het niet alleen te doen. Als je ziet dat iemand in de modder ligt of dat je onbewust (wat niet je bedoeling was) de modder in hebt getrapt, trap niet na maar geef je hand!

Daag jezelf uit om roze pijlen te schieten naar wie nodig heeft, onvoorwaardelijk en zonder verwachtingen.

Het maakt je leven leuker als je liefde in plaats van modder verspreidt…

In het volgende jaar 2014 zullen hard & zacht naast elkaar opereren. Het verschil van energie levels zal enorm groot zijn. De grootste vrienden worden vijanden en je vijanden worden vrienden. De energie is ‘onvoorspelbaar’. De kantelingen zijn groots en niets is te voorspellen. Je kunt je niet meer wapenen voor wat komen gaat. We worden uitgedaagd om echt in het hart te blijven en vertrouwen te hebben in dat wat staat te gebeuren, collectief is gecreëerd. Iedereen heeft een mening, oordeel en het wordt een uitdaging om je staande te houden in de wereld van nummer 39. ( Grappig, want de nummer 3 staat voor communicatie en de 9 voor de maatschappij, samen maken ze 12 en nummer 2 in 1 is de dualiteit in onszelf)
Zo gek is Gordon nog niet met zijn grapje. Het is precies waar het in 2014 om gaat draaien. Dit zeg je en voordat je het weet, wentelt de energie en dat krijg je.


Laten we samen dansen, een ritme zoeken en met elkaar de wereld roze maken. Elke stapje is er een. Het is nu de tijd om je ouders, familie, vrienden, man, vrouw, kinderen of wie dan ook te vertellen dat je van ze houd, en niet alleen vertellen maar laat het ook voelen.

Geef oprecht je liefdevolle woorden, laat een ander voelen dat je om haar/hem geeft. Met elkaar kun je de energie omhoog halen, liefde vermenigvuldigen!
Stoot elkaar niet af door nare woorden, maar trekt elkaar aan door elkaar RESPECTVOL te behandelen.
Maak van ondankbare handelingen, dankbare momenten.
Een klein vriendelijk en oprecht woordje of aanraking doet wonderen! Verwonder en bewonder elkaar met mooie gedachten!
Blijf TWINKELEN!
Liefs Annemarie