overgaveHet is je vast niet ontgaan dat je energie alle kanten uitzwiept. Het heeft te maken met de kantelingen die het universum maakt en wij doen collectief mee.

Zo zwieren de meningen over kleine dingen al over je oren en schieten de oordelen over en weer. Dit komt omdat we even geen houvast hebben aan de basis. Het lijkt wel of iedereen het beter weet en wat kun je dan geloven? De kunst is om te voelen wat het beste bij jou past, wat anderen ook vinden. “doe je eigen ding en breng jouw missie over op anderen vanuit de GOEDE intenties’. Zorg dat je positieve intenties HOOG zijn!

Uit de lessen die zich nu aandienen, leren we wat totale overgave is. De komende dagen is er een voelbaar spanningsveld waar te nemen waarbij conflicten een rol spelen. Het lijkt erop of wij collectief onze emoties tonen en het voelt alsof we ‘naakt’ zijn. Het kan botsen of verzoenen!

Je hoeft niet bang te zijn want in 2014 is openheid en kwetsbaarheid HET PROCES waarin wij terecht komen.
Het kan zijn dat jij je voorneemt om de rust te bewaren en jouw dromen wil waarmaken maar dat het universum je toch nog wat leerprocessen geeft. Geef je over en het is zoals het is….
Ervaar en beleef je proces door er middenin te gaan staan. Loop niet weg voor pijn en verdriet, ook dat mag er zijn in het leven.
Je kunt het gevoel hebben dat je even je terug wilt trekken uit de menigte of het is nu juist de tijd om te blijven staan wanneer je anders weg zou willen lopen.
De WAARHEID ligt altijd in het midden…
De focus en de intentie waarmee je een situatie ervaart is precies zoals jij in het leven staat. Dat is bij iedereen anders.
Het beste is om niet teveel na te denken en doe wat jouw hart je ingeeft.

Je kunt kiezen of je gifpijlen afschiet of je kunt kiezen voor liefdespijlen af te schieten. Beiden raken maar VOELEN anders. Het mooiste is als je met liefde kunt blijven dansen.

De komende dagen kun je last hebben van rondtollende gedachten, wat duizelingen, rugproblemen en  koude rillingen, kouder als normaal hebben. Dit heeft allemaal te maken dat met die kantelende energie waardoor lichaam en geest zo uit balans te halen zijn.

Dromen kunnen echt lijken en het kan zijn dat je veel eerder wakker wordt dan normaal. De ‘slaaptijd’ is ook aan het veranderen.
In het nieuwe jaar zal er een explosie van Liefde en van ANGST naast elkaar plaatsvinden.
Je zal merken dat beide stromen heel goed naast elkaar functioneren. Jij hebt de keuze welke stroom je wilt volgen. 

Laat jezelf niet in de steek, volg je intuïtie, geef jezelf de hoofdrol in jouw levensspel en neem de LEIDING over je gedachten.
Zolang ze neutraal of liefdevol zijn, werken ze voor je, als jouw gedachten over jezelf en anderen negatief zijn, verwoesten ze de liefde in jouw leven.
Kies wat het beste bij je past…. AANVAARD!
En blijf je eigen levenspad plaveien en maak andermans levenspad mooi door jouw stralende energie te delen met anderen.
Blijft stralen, en dansen in 2014 en volg het ritme van jouw hartje.

Liefs Annemarie