Er wordt heel wat weggegooid op dit moment, en het lijkt wel of de meeste mensen aan het ruimen of klussen zijn.Er wordt flink ‘gewerkt’ aan het zuiveren van de ruimte, zowel van het innerlijk als rondom jou heen. Alles wat niet nodig is, haal het uit jouw ruimte of uit de geest. Dit geeft overzicht en helderheid.

We zitten middenin een groot spanningsveld van lage en hoge energieën. Mijn intuïtie zegt dat het komt doordat de giftige en zware energieën van Fukushima, de energielevel van de aarde niet kan verhogen. Het lekken van de nucleaire straling is eigenlijk een verzwegen wereldramp. Het is niet anders dan dat je het kunt aanvaarden, maar zolang men ‘gezamenlijk’ geen stappen onderneemt, zullen er meer en meer rampen gebeuren. 

Dan maar niet te denken aan de kinderen die ‘verminkt’ geboren worden, en een stijgend aantal aan zieke mensen voor de komende jaren. 

Hier is iedereen verantwoordelijk voor, omdat wij deze schepping hebben gekozen. 
Zolang wij negatieve ‘ladingen’ met allerlei giftige meningen en verwensingen de ether ingooien, bewust en/of onbewust. Hierdoor wordt het resultaat erger.

Een keuze kan een grote straal van meerdere keuzes worden. Een massale liefdesvonk doet de energie keren.

Door de afwisseling van hoge en lage energie ‘hobbel’ je steeds in dat je het wel WEET, maar niet voelt. Hierdoor raakt men collectief besmet met lage energieën die ook komen door voedsel, water en wat je inademt. 
Waar eerst water in Atlantis zorgde voor overlast, is het nu ‘het giftige onzichtbare’. 
Dit maakt dat je zomaar kunt huilen om het minste geringste, je in een paar seconde uit balans voelt gaan. Je gedachten zijn moeilijk in toom te houden en op het andere moment voel je weer de passie stromen. Je kunt het gevoel hebben van je terugtrekken (coconnen) en toch willen verbinden. 
Energetisch Journaal week 2Het kan zelfs zijn, dat je uitgeput en onvermoeid bent, en je inspiratie voelt dalen tot een laagtepunt.

Gelukkig zijn er ook GOEDE momenten!

Hoge en lage energie opereren naast elkaar, en dat kan behoorlijk botsen. Dit was niet de bedoeling geweest maar is wel massaal gecreëerd. 
Er is een nieuwe kans. Op naar het jaartal 2020 20 december, dan komt er weer een nieuwe kans in omwenteling. 
DE universele les die we eerst mogen leren: kies voor ONS!
Nu hebben we nog een collectieve karma te aanvaarden en te ondergaan.

Het universum vraagt nu om LEF en MOED en vooral om DOORZETTINGSVERMOGEN.

Durf je het aan om jouw innerlijk positief te keren? Kun je de situatie waar je nu inzit, hoe vreselijk ook, aanvaarden en veranderen door andere, liefdevollere keuzes te maken?

Laten we het LICHT, dat kleine waakvlammetje, samen weer aanwakkeren, door lieve woorden te geven aan anderen, hoe moeilijk het ook is en hoe verdrietig of boos je ook bent. 
Stop met je verslavingen, ze maken je week en angstiger. Je kunt wel doen alsof je hoog in je energie zit maar als je werkelijk laag in jouw energie zit, raak je vast in de ‘besmeurde’ modder.

Oordeel zo weinig mogelijk, hoe pijnlijk iets ook voelt en geef de ander geen ongevraagde raad vanuit jouw pijn.

Geef je zelf en anderen de ruimte om te leven hoe dat het beste voelt! 

Samen dansen in het ritme van liefde is weer te aanleren…. 
Liefs Annemarie