Op dit moment is het universum koers aan het zoeken en balans aan het vinden om de ‘omwenteling’ van de aarde krachtig te kunnen maken. Letterlijk alles staan op z’n kop en daardoor heb je de drang om je te ankeren en toch de ruimte te zoeken die je nodig hebt om je leven in balans te houden.veranderingen

 

Het wordt een intense week en tegelijkertijd een beproeving om je staande te houden in het grote geheel. Ga jij jouw –negatieve- gedachten geloven of ga jij jouw liefdevolle hart in? 

Dat is de keuze die in elke situatie kunt maken. 

Druk, druk, druk hoor je overal, overvolle agenda’s maken niet gelukkig. Er worden veel afspraken afgezegd en er ontstaan wat conflicten op de werkvloer. Dit komt omdat je toch aan het werk ’moet’ en je niet even terug kan trekken in jezelf. 

Boosheid, frustraties (vaak in gedachten) over anderen, voeren de hoofdnoot. Je kunt dus onverwachts een ‘lading’ krijgen waar je niet op zit te wachten. Je hoeft er niets mee, weet dat je ook gewoon ‘dank’ kunt zeggen en je niet hoeft te weren. 

Soms is zwijgen op een beladen moment een goed idee. 

 

Het vertrouwen wordt deze week ook op de proef gesteld. Je zal zien, dat als je geen verhalen in jouw hoofd maakt van wat de ander denkt of voelt, de situatie kan laten zijn zoals ze is.

Er kunnen –grote- besluiten worden genomen, die ook indirect anderen raken.

Je hebt zin om je oude gewoontes te veranderen in nieuwe gewoontes. Dat gaat niet altijd zo snel en geduld hebben is niet altijd op te brengen.

 

Het ‘onverwachtse’ ligt op de loer. Kijk uit dat jij je niet in zaken mengt die helemaal niet voor jou bedoelt zijn. Voor je het weet ben je in een situatie terecht gekomen waar je onrust door krijgt.

Er gebeuren ‘rare’ dingen, bijvoorbeeld; je raakt iets kwijt en je vindt het weer op dezelfde plaats of je denkt dat iemand belt want je hoort het, maar het is niet zo en even later gaat toch de bel. 

Het universum is al wat cadeautjes in de geest aan het uitdelen. Als je ruis even minder is, pik je het gewoon op. Leuk he….? 

Gun jezelf iets meer rust in je hoofd, zodat je de signalen van het universum oppikt.

 

Collectief krijgen wij een lesje waardering, als je een ander afzeikt of veroordeelt, krijg je dat terug. Geef je oprechtheid met intentie woorden of een lieve handeling aan een ander.

Hoe je over anderen denkt, telt ook mee. Hoe liefdevoller jouw gedachten zijn, hoe beter dat jij je voelt!

Veel mensen zijn op dit moment overprikkeld en trekken zich terug, willen ruimte en liefde in en om zich heen. Ieder doet hun eigen ‘ding’ net als jij.

 

Als je jouw ruimte hebt/voelt, ga je doen wat goed voelt en zal jij bewust mensen om je heen kiezen die jou een fijn gevoel geven. 

Geef toe aan de ruimte, jouw pure hart en dans zo nu en dan met de ander, samen in een ritme geeft een magisch gevoel en je vermenigvuldigt de creatie van beiden.

‘Werk’ niet te veel aan jezelf, graaf niet te veel in het verleden maar GENIET van het NU!

Als je ‘in the flow van moeiteloosheid’ leeft, gaat jouw passie, de liefde en de energie vanzelf verbinden en geluk momenten creëren. 

Liefs Annemarie