engelloveEigenlijk hoeven alleen maar te zijn en de dag te beleven zoals ze zich aandient. Door tegen de momenten van liefde te vechten, voel je de kwetsbare pijn, en komen er gedachten in je op die jouw gevoel versterken. Liefde bindt, angst verwijdert.

Veel zijn er het vechten tegen ( ja waar tegen?) en zijn het strijden beu en gaan het leven anders bekijken. 

Als je steeds in dezelfde stroom blijft vastzitten, ga je het leven ook niet anders beleven. 

Het kan WEL anders. 

 

Er zijn genoeg pioniers die het al uitgevonden hebben hoe het anders kan. 

Zij (jullie) leven in hun (jouw) hart en kunnen jou onderwijzen hoe het voelt.

De ascentie klachten zijn momenteel uiteenlopend maar hoofdpijn, keelpijn en ‘groei’ scheuten in het zenuwstelsel zoals de rug is het meest voorkomend. 

Hoe harder je vecht tegen je gedachten, hoe pijnlijker het voelbaar is in je lichaam.

 

Het ‘loslaten’ wat nu hot is om te doen voor je persoonlijke groei, helpt niet om los te laten. Loslaten en eraan denken wat je moet loslaten, houdt vast. Hier ontstaat wel een mogelijkheid om nieuwe inzichten op een oude, nog bestaande situatie te vergaren. Wat zou liefde doen in deze situatie? Alles wat je loslaat, komt terug om te worden geheeld en te worden opgelost in liefde.

 

De goedkeuring die we van anderen willen staat toch nog hoog in het proces om te doorleven. Kun je werkelijk zijn wie je bent? Wie ben je eigenlijk? Er is nog zoveel te ontdekken aan jezelf, dat is de reden waarom je jezelf ook laat ‘uitdagen’ in de buitenwereld. Zo ontdek je steeds meer over jezelf. Je komt deze week tegen: mensen zeggen DAT, maar DOEN wat anders. Waarschijnlijk doe je dit zelf ook. Dit kan allerlei redenen hebben zoals tijdgebrek, energiegebrek of gewoon doordat het gevoel verandert om het niet zo te doen.

 

Overigens ‘ik’ is een illusie want ik bestaat niet in de energetische wereld. Door dit ‘jasje’ lijk je te zijn gescheiden, maar wat als het jasje jij je verlaat? 

Dan zal je in de universele pan met soep zijn belanden, daar waar je altijd al bent. 

 

Op dit moment zullen de ‘ik-denkers’ het leven/hun proces zwaarder vinden aanvoelen dan de ‘wij-voelers’. 

De ik –denkers zijn bezig met hun eigen emoties en eigen uitdagingen. Zij denken ook bezig te zijn om de wereld te verbeteren en lopen tegen andere ik-denkers aan. Zij maken beiden keuzes voor zichzelf.

De wij-voelers zijn waar ze zijn en maken keuzes vanuit het praktische, vanuit liefde en deinen meer mee op het leven. Dat is het verschil.

De kunst is om iedereen in zijn/haar proces te laten ontdekken hoe de evolutie werkt. Er is geen tijd verbonden aan dit avontuur. 

Er zullen deze week tekens op je pad komen, synchroniteiten voordoen en heel wat 

AHA- momenten zijn. Deze week vergaar je inzichten omdat veel puzzelstukjes, de puzzel rondmaken, omdat we naar een nieuw, collectief proces ingaan.

In het nieuwe Level gaan we oude familie-delen oplossen omdat de kern LIEFDE is. Degene die je (tijdelijk) uit je leven zijn of jou hebben weggeduwd, gaan toenadering zoeken… 

 

“In het NU bestaat geen verleden, onthoud dat”.

Een schone, roze lei vol met nieuwe ruimte staan klaar om beschreven te worden. WIJ gaan collectief aan het nieuwe Level van het universum beginnen: namelijk “Wij Voelen”. 

Het is een collectieve dans die we alleen met elkaar kunnen maken, uiteindelijk zullen verschillende ritmes, 1 ritme worden, zodat LIEFDE overal VOELBAAR is!

Liefs Annemarie