Energetisch journaal 17 maart 2014Loslaten is niet meer het goede woord, omdat loslaten illusie is. 
Je kunt energie niet loslaten omdat alles is en blijft verbonden. Je kunt wel leren veranderen van frequentie, zodat jij je door jouw keuze, vrijer en fijner voelt. Door te schrappen wat je belast, kun je jouw goede intentie puur houden.

 

De komende weken gaan we collectief bewuster ervaren hoe energie werkt. Dit komt omdat je steeds meer gaat schrappen wat onbelangrijk is voor je. Je wilt je focussen op wat fijn voelt en liefst op simpele wijze.

Er is nog iets vreemds aan de hand. Verbinden wordt intenser en het kan zijn dat je nu al merkt als twee frequenties (jij en de ander) elkaar raken, je direct merkt dat je frequentie verhoogt of daalt. Je wankelt even of je raakt wat draaierig en bent hierdoor bewust even bezig om je te verankeren in de verbinding. 

Dit komt omdat je eerst kon wennen aan elkaar en de energie per direct ‘samen’ een wordt. Je zal hierdoor iets vermoeider kunnen raken en wat meer slaap nodig hebben. Mijn tip: draag een goede edelsteen of draag een magneet bij je.

Je hebt gekozen voor moeiteloos leven. Moeiteloos gaat samen met versimpelen van je gedachten en van je handelingen. 
Versimpelen houd in dat je bewust bent dan je niet kunt weten wat in andermans hoofd afspeelt. Dat je niet kunt denken voor iemand en dat je verwachtingen naar anderen toe mag schrappen.

Je moet niets, en de ander ook niet. Ieder mag doen wat fijn voelt. Geef je positieve draai aan jezelf deze week en ga voor wat het fijnste voelt, liefst met elkaar.

 

De komende week geeft je kracht en tegelijkertijd kun jij je kwetsbaar voelen.
Dat komt omdat jij jezelf ontmoet in je pure zijn. Het is tijd om voluit te gaan stralen en het geluk te zijn! 

Vier het leven en inspireer elkaar! 
Liefs Annemarie