roze schommelHet gehele universum mocht wennen aan de nieuwe ‘gouden bedrading’ die ontstond na 24 dec. 2012 . Nu hebben we te maken met ‘het vernieuwde universele netwerk’. 
Deze week is het tijd om oude emoties die zijn vastgehouden te gaan ‘deleten’. 
Wat heb je ECHT nodig en wat kun je veranderen/transformeren? 
Als je in oude boosheid blijft, straf jij je jezelf omdat jezelf geen innerlijke rust kunt voelen. Van die emoties heb jij last en die hebben niets met de ander te maken.
Ook weerhoudt het je om met de personen waar je toch van houdt, een fijne band op te bouwen omdat je boos en kwaad blijft. Na de nieuwe maan gaan steeds meer mensen zich bevrijden van ergernissen door op positieve manier je energie te navigeren.

Het wordt weer flirten met het leven, en hoe begint nieuw leven? Juist ja, een eicel en een zaadcel die versmelten en ‘cellen’ gaan zich delen en vermenigvuldigen. 
Dat is nu wat er in het universum gebeurd. 
Flirten en uitdagen in positieve zin, zorgt voor een nieuwe fase waarin samensmelting van energie het einddoel is. Er zit letterlijk liefde in de lucht, veel mensen zullen vlinders ervaren!

Door de veranderde energie en de nog steeds lekkende kerncentrale in Fukushima gaat ‘energie’ met elkaar botsen door het ontstaan van onnatuurlijke (anders geladen) energie. 
Het is eigenlijk hetzelfde als het ontstaan van een tumor. 
De agressief geladen energie gaat een eigen leven leiden. 
Hierdoor ontstaan storingen in het ‘onzichtbare’ netwerk en niet alleen vallen telefoons uit, ook gebeuren er onverklaarbare technische problemen. Het gaat zelfs door in de mens, je verliest grip en je laat voorwerpen uit je handen vallen.
En nog iets heel vreemds, je kunt hierdoor gedesoriënteerd zijn.
Het kan dus zijn als je erop let, dat je afwijkt naar links of rechts als je loopt. Of je vertelt wat, en je ziet dat de ander je niet echt hoort. Ook andersom, dat jij wilt wel luisteren naar de ander, maar het lijkt of je focus er niet helemaal bij is.
Dit alles heeft te maken door de botsende, geladen energieën die hoog gevoelige mensen voelbaar triggeren. Je kunt zo nu en dan zelfs een onrustig gevoel ervaren maar je hartslag is gewoon rustig.

Als je voor lage energie kiest, dan weet je ook dat het sneeuwbal effect in lage energie wordt aangeraakt. Wil je positieve resultaten, dan weet je dat je voor 100% puurheid kunt gaan, vanuit hoge energie is dat haalbaar!.
Het wordt een week van innerlijk reorganiseren, dualiteiten en het tegelijkertijd voelen van geluk en angst.
Wat je ook bedenkt, welke keuze je ook wilt maken: doe wat je doet vanuit je hart en bekijk de situatie vanuit liefde!

Liefs Annemarie Sips

ps. *Vaak vraagt men, hoe weet jij dat en hoe kan het zo kloppen? Er bestaat zoiets als collectieve energie en vanuit de universele bibliotheek komt dit binnen. Ik krijg gedurende de hele week beelden, of gevoelens of het een en ander binnen en als ik dan ga zitten, rolt het uit mijn pen. Elk land heeft een ‘universele boodschapper’ in deze…. Vandaar….*