Energetisch journaal, vlinderen en fladderenEen week van rare situaties, ongrijpbare gevoelens en iets niet kunnen vatten liggen op de loer.
Het geeft ons de kennis om anderen niet te hoeven begrijpen en geeft inzicht wat nu wel of niet jouw focus heeft. 
Kleine, intensieve conflicten kunnen jouw aandacht opeisen, tenzij je er voor kiest om te herkennen wat er gebeurt en de situatie te aanvaarden zoals ze is. 
Het is ook niet jouw taak om anderen te begrijpen of je gelijk te halen. Het is jouw taak om jezelf en de ander als een en dezelfde energie te zien. In feite is het een conflict in jezelf. 
We worden met de neus op de ‘energetische feiten’ gedrukt en weglopen heeft geen zin meer. 
Los conflicten in jezelf op en laat anderen vrij om te leven hoe zij dat willen. Stop om anderen de schuld te geven van jou onzekerheid, angsten of pijn. 
Los het IN jou op door jezelf te bevrijden van twijfels, angsten en onzekerheden. 
Hoe? Door jezelf te aanvaarden zoals je bent. Zo kun je ook anderen aanvaarden zoals ‘zij’ zijn.

Ons lichaam kan moeite hebben om zich te stabiliseren omdat hoge en lage energieën in snel tempo door de ether, elkaar voelbaar afwisselen.
Je kunt vlagen van koud afwisselend naar warm voelen of ineens wat draaierig zijn. Zit je teveel in het denken, dan kan er een ontzettende hoofd of nekpijn opkomen. Die kan zelfs een aantal dagen blijven hangen. Het is meestal oude, opgekropte energie zijn die een uitweg zoekt in huid en hoofd. 
Geef jezelf de ruimte en bevrijdt jezelf van vastgeroeste gedachten over de ander of over jezelf. Oordelen vanuit het hoofd zijn per definitie niet de waarheid. Het is JOUW gecreëerde waarheid die niet vanuit liefde, maar vanuit angst is ontstaan.

Er hangt deze week ook VERLIEFDHEID in de lucht. Verbinden, vlinderen, flirten en fladderen is het pure gevoel van moeiteloosheid. Lekker genieten, ruimte creëren en met elkaar leuke plannen maken. 
Bij velen zal in deze week het roer al om gaan. De nieuwe koers wordt makkelijk en simpel leven. Verliefde gevoelens doen harten stralen…. Ja verliefd worden geeft je vleugels
Vergeet ook niet om te knuffelen, te flirten en te lachen.
Speelse momenten en stilte kunnen je hart verwonderen. Gun jezelf deze ervaring van vlinderen door te doen wat goed voelt en VOEL de stilte je hart doen stralen.
Het is tijd te gaan fladderen, verliefd te zijn op de ware liefde. 
De ware liefde dat ben jij!
Liefs Annemarie