liefdeHet universum is zwanger. Net als dat er hormonen in een zwangere vrouw opspelen, wordt een week van uitersten doordat de energie alle kanten opschiet. 
Mensen hebben hierdoor een explosief lontje. Je kunt je heel moe voelen, misselijk, buikklachten en allergie kan opspelen. Het kan komen omdat je voor een KEUZE staat maar de keuze uitstelt om te nemen. 
Je kunt je ook super voelen en hoog in je energie zitten.
Ik mag het laatste al weken in overvloed ervaren. Hierdoor geniet ik met volle teugen, in overvloed en vloeit liefde rijkelijk. 

De dag is vol, druk en het lijkt wel of de dag heel snel voorbij is. Het kan zo voelen dat je uren op een dag tekortkomt. Je wilt dan meer in een dag proppen dan lukt.
Je kunt ook op onbegrip stuiten, immers men is met zichzelf bezig en de aansluiting is ver te zoeken. 
Anderzijds kun je in momenten ook de universele ontmoetingen als geweldig ervaren. 
Je voelt je dan geliefd, verbonden, en een gelukkig mens.
Veel mensen ervaren vlinders van verliefdheid, dit is omdat je energie SAMEN hoger reikt dan alleen. 
De invloed van je gedachten is groot in HOE jij je voelt en HOE je de situatie beleeft.
Een hoofd vol gedachten verzwaard en de energie zal je naar beneden halen terwijl een helder hoofd jouw hartsenergie laat voelen.
Dat laatste maakt dat je in je hart leeft en je focus ook de weg van liefde is.

Het kan zijn dat je op financieel gebied ‘tekorten’ ervaart. Tegelijkertijd is de energie sterk dat je gedrevenheid je kracht geeft om nieuwe creaties neer te zetten. Hierdoor zet je de energie aan om overvloed aan te trekken. Manifesteren gaat snel dus blijf in de flow en trek aan wat nodig is. Door *te doen* zet je energie in beweging. Er worden veel nieuwe ideeen bedacht en geboren. 
Geniet meer en hou je hoofd helder. Laat je hart de weg wijzen en wees lief en vriendelijk. 
Doe de dingen die jou blij en gelukkig maken, deel liefde en leef je eigen ritme. 
Liefs Annemarie