koekjesLaat je niet alleen raken door alleen maar mooie woorden maar VOEL ook de ware intentie.
De intentie is de PURE lading energie die ACHTER de woorden meegezonden wordt.
In de wereld van vandaag worden intenties vaak ‘ingekleed’ naar de verzender om iets voor elkaar te krijgen.

Zodra er bijbedoelingen bijzitten, ja wel ook zakelijk om iets van iemand gedaan te krijgen, dan krijg je een koekje van eigen deeg.

Het universum vertaald dit als de wet van oorzaak en gevolg. 
Je krijgt dezelfde ‘behandeling’ die je anderen ook geeft. 
Mooie woorden die je zegt uit eigen belang of met een reden, zijn niet oprecht, dus trek je ‘gedoetjes’ aan in je leven. 

Niemand is een bezit van iemand, en niemand bepaald over jouw leven. 
Ga een ander niet ‘overtuigen’ om iets voor elkaar te krijgen, ook die kleine steekjes onder water of die dubbele bewoordingen met humor kunnen voelbaar anders overkomen. 
Hou respect, en als je wat zegt of doet, liefst met een eerlijk oprecht hart en vanuit onzelfzuchtig gevoel.

Uiteindelijk trekt het universum de energie altijd weer recht en zo creëer je dus conflicten. Conflicten ontstaan doordat de energie ‘geforceerd’ wordt gebruikt vanuit zelfzucht. Je wilt iets zoals geld, liefde, bezit, de persoon etc.etc. maar als iets niet op een natuurlijk manier stroomt, dan gaat het uiteindelijk over in botsende energie.
Dat kun je voorkomen door PUUR in je hart te leven en pure, eerlijke woorden delen zonder bijbedoelingen. Je hoeft je best niet te doen om aardig gevonden te worden, als je vanuit je hart straalt vinden anderen je aardig. 

Wil je lange vriendschappen, een goede familieband, solide zakenrelaties en geweldige mensen in je leven, hou je dan bezig met pure intenties en eerlijke transacties.
Ik weet zeker dat de pure smaak van deze universele koekjes, tot de kruimel toe erg smaakvol zijn en naar meer smaken.
Liefs Annemarie