Sfeer overbrengenAls je niet in je kracht bent, dan ga je onbewust op zoek naar meer energie. De energie van de ander die hoger is qua trilling slurpt heerlijk weg. Vaak heb je niet door dat ze energie aan het vampieren zijn, of dat je het onbewust zelf doet.

Je kunt het merken als je innerlijke sfeer verlaagt, doordat de persoon bijvoorbeeld suggesties geeft, vragen stelt, dat jij je moet verdedigen of uit moet leggen hoe jij het ziet.
Als je erop ingaat wordt je leeg geslurpt. Je kunt er ook voor kiezen de energie te behouden.
Je gaat er niet op in. Dan kan t zijn dat de ander in een slachtoffer rol gaat zitten. Je probeert te manipuleren met zijn/haar gevoel of zelfs boos wordt. Meestal lukt het nl. dan alsnog om de aandacht te krijgen en te ‘tanken’.

Blijf rustig, weet dat je niet hoeft te antwoorden en blijf in je HOGE energie. Zo blijf je in je kracht en gaat de energievampier op zoek naar n ander bereidwillig slachtoffer.
De onbewuste energieslurper heeft geen idee van dit patroon.

Eigenlijk doen we dit allemaal in LAGE frequenties, leeg laten slurpen en zelf slurpen.
In HOGE energie gaat verbinden, delen op een natuurlijke manier, waarbij beiden partijen de energie vermenigvuldigen. Ook hier geldt weer: het is slechts een keuze van jouw intentie. Op naar een leven zonder ‘gedoetjes’. 
Leer, lach en geniet van de natuurlijke stroming van liefde! 

Liefs Annemarie