Het energetisch journaal van 19 juli 2014: Bezinnen & beminnen.Er heerst deze week veel onduidelijkheid, dingen gaan anders dan je zou willen en je hoofd maakt zo nu en dan overuren en toch, dat wil je niet. 
Je zoekt manieren om rust en liefde te voelen. Er zijn ‘voelbare energieen’ aan het werk, aangestuurd door zonnestormen. Hierdoor wisselen hart en hoofd af en zijn er genoeg fijne momenten en minder leuke momenten. Verdriet kan ook op ern liefdevolle manier worden beleefd, zonder haat, wrok of vingerwijzend naar anderen. 

Op aarde staan we op een kruispunt, gaan we de chaos in en raken we erin verstrikt of gaan we er wat moois van maken met elkaar?
Zolang we anderen ‘bestempelen’ als slecht, raken we verstrikt in de chaos. Al zijn we massaal moe gestreden en willen we vanuit liefde leven. 
Zolang we nog kei harde oordelen uitdelen over elkaar en slecht denken over anderen of groeperingen doen we mee aan deze massale strijd! 

Dit is het begin van meer vreselijke tragedies want het is collectief gezaait. De tweede vliegtuigcrash is geen ‘toeval’. Zolang er ‘oorlog en conflict’ heerst in wat voor gradaties dan ook, zullen er vreselijke dingen gebeuren die de mensheid doen stil staan. Ze gebeuren tot de boodschap duidelijk wordt. Leef in liefde, door te bezinnen en het leven te beminnen. 

Komende weken staan centraal:
Vallen, (ver)scheuren, dingen kwijtraken zelfs door verontruste daden (tasjes, portemonees, mobieltjes kunnen worden gestolen)
Doorbraak in diepgewortelde patronen bij jezelf en in familiesfeer.
De meeste hebben als persoonlijke doel: innerlijke rust ervaren en geen zin in chaos of ‘gedoetjes’ hebben. 

Je maakt bewuste geniet-momenten  
Er kan plotselinge chaos ontstaan maar, door ‘anders’ te reageren kun je kiezen om te strijden of rust in hoofd en hart door het moment te zien vanuit liefde. 

Er ontstaan magische koestermomenten, momenten die je vreugde geven. 
Als je in je hart bent dan ‘bemin’ je het leven wat je leidt. 
Maak er beminnelijke dagen van en geef jezelf de ruimte om ‘hemelse’ magie van het leven te ontmoeten. Laat je door haar raken zodat liefde oogverblindend in jou kan stralen! 
Liefs Annemarie